Açık kahve krem rengi akıntı

MlsFzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
167
60
28
31
Merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim bu sabah idrarımı yaptıktan sonra peçeteyle sildiğimde açık kahve rengi krem rengi gibi lekelenmem oldu benim durumumu yaşayanlar varmı doktor randevuma daha bir hafta var çok kortum

Merhaba canım. Eltim 7. Haftada lekelenme yaşadı. Doktor normal olduğunu bol bol dinlenmesi gerektiğini söyledi. Siz de bir kadın doğuma göründükten sonra dinlenin. Temizlik vs. yapmayın

Merhaba canım. Eltim 7. Haftada lekelenme yaşadı. Doktor normal olduğunu bol bol dinlenmesi gerektiğini söyledi. Siz de bir kadın doğuma göründükten sonra dinlenin. Temizlik vs. yapmayın
Teşekkür ederim canım cvp verdiğin için soruyu sorduğumdan beri kimse cvp vermediyurt dışında yaşıyorum burda doktora öyle kolay kolay her istediğinde gidemiyorsun telefondan zaten cvp vermiyorlar mecbur randevumu bekliycem inşallah bişey olmaz

Korkma hiç bir şey olmaz. Çevremde yaşayan çok var bir kaç gün sürecek ama buna kendini şimdiden hazırla. Aklına takma. Yat dinlen başka hiç bir şey yapma. Stres yapmana hiç gerek yok kırmızı kan gelmeyene kadar problem yok demektir.

Allah razı olsun canım içimi rahatlattın çok sağol gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…