- 29 Aralık 2024
- 56
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi crescent9846
-
Adet öncesi de olabilir yerleşme kanaması da olabilir bekleyin ama bence adet başlangıcıdır. Zaten regl ve gebelik belirtileri çok benzer oluyorMerhaba arkadaşlar.Kusura bakmayın kadınım ama kadınlarla ilgili çok az şey biliyorum diyebilirim. Adetime iki üç gün var yorgunluk ve bacak ağrılarım var.Dün de ara ara kasıklarım ağrıyodu öldüm bittim bi ağrısı yok ama hafif hafif ağrıyor.Adet oluyorum sandım akşam da lavaboya gittiğimde açık kahve leke gelmişti tıpkı adet başlangıcı gibi.Geceden beri hiçbir kanamam yok sadece bir kez geldi.Ne adet oluyorum ne devamı var.Biraz yorgunluk var düne göre azaldı.Adet düzensizliği ya da hamilelik belirtisi mi beklemeli miyim daha
Not:Hayırlısı olsun ama hamileliğe hazır olduğumu düşünmüyorum
Cevabınız için çok teşekkür ederim ama hâlâ kanamam yok sadece adet başlangıcı gibi bir leke geldi o kadarAdet öncesi de olabilir yerleşme kanaması da olabilir bekleyin ama bence adet başlangıcıdır. Zaten regl ve gebelik belirtileri çok benzer oluyor
Test yaptınız mı peki ?Cevabınız için çok teşekkür ederim ama hâlâ kanamam yok sadece adet başlangıcı gibi bir leke geldi o kadar
Hayır yapmadım testler hakkında da pek bilgim yok .Test yaptınız mı peki ?
adetinize ne kadar var yakın bir zamansa test yapın çıkar gebelik olup olmadığıMerhaba arkadaşlar.Kusura bakmayın kadınım ama kadınlarla ilgili çok az şey biliyorum diyebilirim. Adetime iki üç gün var yorgunluk ve bacak ağrılarım var.Dün de ara ara kasıklarım ağrıyodu öldüm bittim bi ağrısı yok ama hafif hafif ağrıyor.Adet oluyorum sandım akşam da lavaboya gittiğimde açık kahve leke gelmişti tıpkı adet başlangıcı gibi.Geceden beri hiçbir kanamam yok sadece bir kez geldi.Ne adet oluyorum ne devamı var.Biraz yorgunluk var düne göre azaldı.Adet düzensizliği ya da hamilelik belirtisi mi beklemeli miyim daha
Not:Hayırlısı olsun ama hamileliğe hazır olduğumu düşünmüyorum
Benim yerlesme kanamam ilk kahverengi peçeteye gelecek şekildedir. Regliniz başlamadı ise yerlesme kanamasi da olabilirYardımcı olacak kimse yok mu?
Bu arada reglim 1 gün gecikince test yaptım pozitif görmüştümBenim yerlesme kanamam ilk kahverengi peçeteye gelecek şekildedir. Regliniz başlamadı ise yerlesme kanamasi da olabilir
Çok az aktı ve bi daha gelmedi yarın regl günüm olmazsam diye korku var...ben normalde adet düzensizliği yaşıyordum ilaç kullanıyordum ve bıraktım 4-5 ay düzenine devam etti geçen ay 3-4 gün geciktim ama oldum bu ay ise yarın adet günüm ama böyle bir şeyi ilk kez yaşıyorum bir kez kaçık kahve lekelenme oldu bacaklarımda bayağı bir ağrı vardı hafif hafif kasıklarım ağrıyodu..hâlâ adet olamadımBenim yerlesme kanamam ilk kahverengi peçeteye gelecek şekildedir. Regliniz başlamadı ise yerlesme kanamasi da olabilir
3-4 gün sonra adetinizi oldunuz mu?Canım geçen ay bende de olmuştu ilk defa bişey adetten 3 gün önce geldi kahve leke kırmızıya dönmedi o şekilde bitti bu ay normal reglimi oldum şuan.
Yani gebelik de olabilir olmayadabilir bi test yap
Yarın adet günümadetinize ne kadar var yakın bir zamansa test yapın çıkar gebelik olup olmadığı
Yok canım o ay olmadım adet sadece lekelenme olmuştu 1 ay sonra diğer döngümde oldum.3-4 gün sonra adetinizi oldunuz mu?
test yapın çıkar zaten gebelik varsaYarın adet günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?