acik kalp ameliyati olan bebek icin ve titresimli sallanan ana kucagi

Olympea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
1.384
2.191
83
iyi geceler hanımlar.
bir arkadasin 4 aylik bebegi açık kalp ameliyati oldu. çok ağrısı var çok ağlıyor. doktor titresimli salkanan ana kucagi onerdi. kullanan bilen arkadaslat 500 tl ye kadar iyi kullanışlı bebecigi rahat ettirecek bir tane onerir misiniz? netten araştırdık iyi bir sonuç alamadik çok acil bu arada. şimdiden tesekkyrler

iyi geceler hanımlar.
bir arkadasin 4 aylik bebegi açık kalp ameliyati oldu. çok ağrısı var çok ağlıyor. doktor titresimli salkanan ana kucagi onerdi. kullanan bilen arkadaslat 500 tl ye kadar iyi kullanışlı bebecigi rahat ettirecek bir tane onerir misiniz? netten araştırdık iyi bir sonuç alamadik çok acil bu arada. şimdiden tesekkyrler
Hiçbir bilgim yok malesef. Allah şifa versin kuzucuğa😔

iyi geceler hanımlar.
Keşke elimde olsaydı ucretsiz gönderirdim

Ogluma kullandim kesinlikle tavsiye ederim. Mamaroo 4 veya 5 olanindan ama sifiri biraz pahali. Bunun 2.el satan site var l.tgo gibi Oradan temin edebilirsiniz. Bende oradan aldim. Zaten 1 yil kullanip satışa çıkarıyorlar. Sizi fazlasiyla memnun edecegini düşünüyorum. Rabbim yardimcisi olsun bebegin ve ailesinin.

Çok geçmiş olsun. Hangi marka iyidir bi bilgim yok ama fiyatları çok olduğu için t.tumluanne.com'dan bakın isterseniz daha uyguna gelir baya çeşit var. İnşallah bi an önce huzur bulur minik kıyamam

Ogluma kullandim kesinlikle tavsiye ederim. Mamaroo 4 veya 5 olanindan ama sifiri biraz pahali. Bunun 2.el satan site var l.tgo gibi Oradan temin edebilirsiniz. Bende oradan aldim. Zaten 1 yil kullanip satışa çıkarıyorlar. Sizi fazlasiyla memnun edecegini düşünüyorum. Rabbim yardimcis
Keşke elimde olsaydı ucretsiz gönderirdim
teşekkürler guzel yüreğiniz için. insallah bir en önce temin edilecek içiniz rahat olsun

Çok geçmiş olsun. Bu konuda mamaroo bir numara. Farklı ayarları da var. Sadece sallanan var bende, ondan olsa gönderirdim ne olacak. Ayrıca bir anne daha önermiş tutumluanne de gerçekten uygun 2. El ürünler var bakabilirsiniz.

Ço geçmiş olsun :( keşke imkanım olsaydı ben karşılasaydım.2. El eşya satan sitelere baksanız yaro fiyatına temiz oluyor genelde.sevgiler.

Ogluma kullandim kesinlikle tavsiye ederim. Mamaroo 4 veya 5 olanindan ama sifiri biraz pahali. Bunun 2.el satan site var l.tgo gibi Oradan temin edebilirsiniz. Bende oradan aldim. Zaten 1 yil kullanip satışa çıkarıyorlar. Sizi fazlasiyla memnun edecegini düşünüyorum. Rabbim yardimcisi olsun bebegin ve ailesinin.
internetten bakıp gorselini burada paylasabilir misiniz?

Allahım bebeciğe de tüm hastalara da acil şifalar versin inşallah.
Aradığınızı da hemen bulursunuz umarım.

Mama koltuğu olarakta dik konuma getirilebiliyormuş,her pozisyonda titreşim özelliğide varmış.Fiyati aradığınız tutarda

Eklentiler

• Screenshot_20190624-113049_Chrome.webp
    Screenshot_20190624-113049_Chrome.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20190624-113114_Chrome.webp
    Screenshot_20190624-113114_Chrome.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20190624-113056_Chrome.webp
    Screenshot_20190624-113056_Chrome.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 69
Allah'ım acil şiflar versin o meleğe..
Keşke yakınlarda olan verebilecek bir tanıdığım olsaydı hiç değilse aciliyet çözülene kadar :((

500 liraya kadarsa tiny love 3 u 1 arada uykucu var.2. El sitelerinde 220 liraya buldum hatta.Ben de almayi dusunuyorum.
Ayrica Allah sifa.versin yavrucaga.Tez vakitte sagligina kavusur insallahh 🙏🙏

Mamaroo evet çok başarılıdır, ama daha küçük bebeklerde kullanılıyor o. Bebek dönebilmeye başladığı zaman önerilmiyor. Ben olsam ucuza 2. el falan bulamayacaksam hiç mamarooya yatırım yapmam bu saatten sonra. Zaten çook pahalı bir şey. Daha büyük bebeklerin de kullanabileceği çok güzel salıncaklar da mevcut. Bebek eşyası satan yerlerde vardır.

Kalp hastası bebekler ekstra huysuz oluyor. Allah bebeğe şifa, anne babasına sabır versin.

Back
X