Hiçbir bilgim yok malesef. Allah şifa versin kuzucuğaiyi geceler hanımlar.
bir arkadasin 4 aylik bebegi açık kalp ameliyati oldu. çok ağrısı var çok ağlıyor. doktor titresimli salkanan ana kucagi onerdi. kullanan bilen arkadaslat 500 tl ye kadar iyi kullanışlı bebecigi rahat ettirecek bir tane onerir misiniz? netten araştırdık iyi bir sonuç alamadik çok acil bu arada. şimdiden tesekkyrler
Keşke elimde olsaydı ucretsiz gönderirdimiyi geceler hanımlar.
bir arkadasin 4 aylik bebegi açık kalp ameliyati oldu. çok ağrısı var çok ağlıyor. doktor titresimli salkanan ana kucagi onerdi. kullanan bilen arkadaslat 500 tl ye kadar iyi kullanışlı bebecigi rahat ettirecek bir tane onerir misiniz? netten araştırdık iyi bir sonuç alamadik çok acil bu arada. şimdiden tesekkyrler
Ogluma kullandim kesinlikle tavsiye ederim. Mamaroo 4 veya 5 olanindan ama sifiri biraz pahali. Bunun 2.el satan site var l.tgo gibi Oradan temin edebilirsiniz. Bende oradan aldim. Zaten 1 yil kullanip satışa çıkarıyorlar. Sizi fazlasiyla memnun edecegini düşünüyorum. Rabbim yardimcis
teşekkürler guzel yüreğiniz için. insallah bir en önce temin edilecek içiniz rahat olsunKeşke elimde olsaydı ucretsiz gönderirdim
internetten bakıp gorselini burada paylasabilir misiniz?Ogluma kullandim kesinlikle tavsiye ederim. Mamaroo 4 veya 5 olanindan ama sifiri biraz pahali. Bunun 2.el satan site var l.tgo gibi Oradan temin edebilirsiniz. Bende oradan aldim. Zaten 1 yil kullanip satışa çıkarıyorlar. Sizi fazlasiyla memnun edecegini düşünüyorum. Rabbim yardimcisi olsun bebegin ve ailesinin.
cok guzel bir yüreğiniz var. lütfen hasta çocuklardan duanizi eksik etmeyin❤Ço geçmiş olsunkeşke imkanım olsaydı ben karşılasaydım.2. El eşya satan sitelere baksanız yaro fiyatına temiz oluyor genelde.sevgiler.
internetten bakıp gorselini burada paylasabilir misiniz?
Allah tez vakitte şifalar versin minik kuzuyaMama koltuğu olarakta dik konuma getirilebiliyormuş,her pozisyonda titreşim özelliğide varmış.Fiyati aradığınız tutarda
Ne tatlılar,maşallah.Mama koltuğu olarakta dik konuma getirilebiliyormuş,her pozisyonda titreşim özelliğide varmış.Fiyati aradığınız tutarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?