Açık-Kapalı-Düşünce-Çelişkiler-Yobazlık.

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Kızlar şimdi herkese selam.
Benim kendimi bildim bileli bir iç sesim var.
Burda cok konuyu açmak istedim ama polemige girer diye konu acmadim.
Lütfen polemik siyaset dini yorumlarla kon polemige gitmesin.
Ben sadece kendi düşüncemi paylaşıcam.
Biraz sert dilli biriyimdir söyliyim darilmaca gucenmece yok:)

Kızlar ben açıkça söyliyim bu ülkede kısaca yobaz insanları gormekten nefret ediyorum kim etmez ki ?
Şöyle açayım konuyu. Mesela bir markette bir otobüste vs paçasına 3-5 çocuk yapışmış kadınlar, gorgusuz davranışlari, hayattaki tek gayesi çocuk yapip kocasıninin gonlunu hos tutmaya çalışan, okumayan okumak öğrenmek istemeyen, geri kafali düşünceli, çağdaş dışı olan özellikle kadinlari görünce içimde nefret oluşuyor.
Ayni sekilde yobaz erkekleri görünce de.
Diyorum bu insanlarin yasama gelme amaci ne nefes almak mi? Cahilligi çoğaltmak mi?
Bana gelirsek ben Profesör değilim. Kimse bilgelige erisemez tam anlamiyla. Annem mesela lise mezunu. Cahillikten kastımı anlamisinizdir umarim.
Bize ve ülkemize cagdas dusunceli yenilikci cumhuriyetçi insanlar lazim kisaca boyle diyim.
Birde şu konu var. Açık kapalı olayı.
Bazi insanları cok iyi taniyorum. Ve o kızlar o giyim tarzini yerler altina alıyor.
Cok detaya inmicem anlamişsinizdir. Bu işi sirf moda olsun tarz olsun diye giyinenler de cabası.

Hep içimde çelişiyorum. Tam anlamiyla derdimi anlatamıyorum yasak diye bazi seyler ama anlayanlardan yorum bekliyorum benim gibi dusunen var mi ?

Ben açık birisiyim. Ailem öyle. Rahatsız. Babamla enistelerimle toplanıp raki balik sofralari yapariz. Bunlari da hakkimda bilginiz olsun diye soyledim.
Kizlar ben deliriyorum mu ?

vaziyet alın buralar değerlenir :KK53:

tek verebileceğim tavsiye, kendi uygulayacağım tavsiye : başka ülkeye taşının, zor ama imkansız değil..

Şuan imkansiz benim için. Burda isim gücüm var o kadar birikmis param da yok. Yoksa 1 dk durmam :)

Yo delirmiyorsunuz haklısınız bazı konularda giyim tarzı ne olursa olsun edepli olmalı insan üstü Mekke altı Paris yada diskotek karısı gibi olmaya gerek yok insan kendini bilecek cahillik te yani aynen insan okuyamaya bilir ama kendini gelistirebilir ot gibi yasamaninda anlamı yok hem dini hem eğitim çağdaşlık her konuda gelistirmemiz lazım kendimizi

Yo delirmiyorsunuz haklısınız bazı konularda giyim tarzı ne olursa olsun edepli olmalı insan üstü Mekke altı Paris yada diskotek karısı gibi olmaya gerek yok insan kendini bilecek cahillik te yani aynen insan okuyamaya bilir ama kendini gelistirebilir ot gibi yasamaninda anlamı yok hem dini hem eğitim çağdaşlık her konuda gelistirmemiz lazım kendimizi

Helal olsun anlatmak istediklerim. Yani ben bunlari dusunuyorum diye yanlis yapmıyorum.

Ben agzimi acip bir sey demem zaten oyle yapıda insan degilim ama içimden hep bu konular kafami kurcaliyor. Fikrin icin sagol.
kafanı hep bu konular kurcalıyormuş ya, senin kendi hayatınla ilgili hiç mi derdin sıkıntın yok?
ya da senin kendinde gördüğün eksikliklerin, hataların vs yok mu?
mesala bu konulara vakit ayırsan başkalarının ne şekilde giyindiğiyle ilgileneceğine senin hayatına daha fazla şey katmış olmazmı.
hem de sende kendi kusurlarınla uğraşmış olursun. başkalarının kusurlarına kafa yormak yerine

Bu konu patlar ama sonu banlarla biter.
Ben size şöyle söyleyeyim. Burada tahammül edemediğimiz insan tiplerini yazacak olsak, burası kavgadan geçilmezdi. Evet ben de cahil, yobaz, gerici insanları sevmiyorum ve evet mesela toplu bulunan yerlerde " şu insanların haline bak, vs vs" diye başlayıp üremelerine kadar yaptığım yorumlar (o kişiye değil ama yanımdakine) ve düşünceler var.
Daha dün şahit olduğum bir meselede "keşke azalarak bitseler" dedim bir grup insanımsıya. Bunları yapmayan insan olduğuna inanmıyorum. Ama bu site yeri değil.

kafanı hep bu konular kurcalıyormuş ya?
senin kendi hayatınla ilgili hiç mi derdin sıkıntın yok?
ya da senin için kendinde gördüğün eksikliklerin, hataların vs yok mu?
mesala bu konulara vakit ayırsan başkalarının ne şekilde giyindiğiyle ilgileneceğine senin hayatına daha fazla şey katmış olmazmı.
hem de sende kendi kusurlarınla uğraşmış olursun. başkalarının kusurlarına kafa yormak yerine

Arkadasim bak yarasi olan gocunmasin dedim demi. Sertim dedim. Şimdi beni konusturup kalbini kirdirma ceza almiyim hiç yere. Fikrini soyledin sagol dedim. Uzatma. Iyi aksamlar.

Back
X