Saç Rengi ve Saç Boyama Açık Karamel Saç Rengini Boyayla Açmak?

theblackeye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
44
4
1
28
köpük boya olarak loreal ya da kolestonun en açık sarisini alsam kaç ton açarım? ya da saç rengimi daha fazla açabilecek boya önerisi olan var mı ?

Açık sarılara boyuyorum boyuyorum ama saçlarım gene turunçgil

Senin saçında öyle olacak. Ama benden sana tavsiye röfle seti veya açıcı seti al. Onların oksidan suyu daha yüksek %12 oranında.
O suyu kullan.Yani setin içindeki açıcı tozunu kullanma kaldır at ama oksidasyon suyu için al.

merhaba canım evet saçların drek turuncu olucak bana kalırsa lorealdan şaşma boya olarak benim saçlarım sarıydi kolestn açık kumralı vurdum saçlarım simsiyah oldu he yakıştı yakışmasina ama sonuç olarak siyah bu 1 buçuk sene sacimin rengini acmaya calistim her kuaför bana oryal dedi ama ben sonunda saçımı yipratmadan siyahtan kurtardım mesela dün ben saçımı 8 ve 10 numara loreal açık sarı ve koyu sarıyı karistirdim ve uyguladım saçlarım çok tatlı bi kumral oldu sana tavsiyem açıcı kullanma ama şuan zemin saçin hangi renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…