Saç Rengi ve Saç Boyama Açık kumraldan koyu küllü kumrala..

birsevgi

'wearealldustparticlesintheuniverse'
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
5.249
9.752
248
Kızlar 1-2 güne saçlarımı boyayacağım. 6.1 ile 6.0 ı karıştırıp. Saçlarımda yer yer daha açık tonlar var. Dipler de açık gibi. Boyama işleminde hangi sırayla boyamalıyım? Boya önce açık yerlere mi sürülür ?Yoksa son 15 dk mı oralara sürmeliyim?

Ben loreal excellence 9.1 ile 9.0 ı karıştırıp boyamıştım.Diplerim kumral geri kalan röfleli sarıydı.sonuç diplerim turuncu uçlarım sarı oldu.Birkaç hafta önce loreal recital 8.1 ile boyadım.Dipler kumral ortalar turuncu uçlar sarıydı,saçımın her tarafı kutunun üstündeki renk gibi oldu.

Kızlar 1-2 güne saçlarımı boyayacağım. 6.1 ile 6.0 ı karıştırıp. Saçlarımda yer yer daha açık tonlar var. Dipler de açık gibi. Boyama işleminde hangi sırayla boyamalıyım? Boya önce açık yerlere mi sürülür ?Yoksa son 15 dk mı oralara sürmeliyim?

koyu tonlarda örnek olarak bahsettiğiniz 6.1 ve 6.0 gibi boyaları önce diplerinize sürüp 10-15 dk bekleyip sonra uçlara bütün saça sürmelisiniz ve bir 10-15 dakika kadar daha beklemelisiniz.

koyu tonlarda örnek olarak bahsettiğiniz 6.1 ve 6.0 gibi boyaları önce diplerinize sürüp 10-15 dk bekleyip sonra uçlara bütün saça sürmelisiniz ve bir 10-15 dakika kadar daha beklemelisiniz.
Maalesef tam tersini yaptım uçlar daha koyu oldu:/

Diplerde ana saçın varsa yani diplerin geldiyse ilk önce uçlardan başlamamı öneririm.saçında açıklık olan yerlere açık renk yapacaksanız en son surmelisin

Back
X