Açık öğretim ile ilgili bilgisi olanlar.

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.129
5.589
448
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

Ben önlisans mezunuyum. Biliyorsunuz devlet bize açıköğretim için bir hak vermişti lisans için. Ben ozaman kaydımı oldum ama ilk sınavda bir talihsizlik oldu sınava giremedim. Ikinci sınava girdim kendimi denemek için ama malumunuz ilk sınava girmeyin ce ikincisi de çöpe gitti.

Ve ben bidaha harç yatırmadım. Şimdi tekrar başlamak istiyorum zaten iki sene kârım var boşa gitmesin diye.

Bir arkadaş harç yatırmayınca otomatik donuyor demişti. Bunun bir süresi varmı bilen arkadaşlardan rica edicem.

Googledan ya da aöf nin sitesinden baksan daha doğru bilgi alırsın. Ya da aöf sitesinde telefon numarasi var. Sabah ilk iş ara. Detaylı öğrenirsin.

Googledan ya da aöf nin sitesinden baksan daha doğru bilgi alırsın. Ya da aöf sitesinde telefon numarasi var. Sabah ilk iş ara. Detaylı öğrenirsin.
Belki bilen benim gibi geri dönen vardır diye düşündüm. En olmadı öyle yaparım. Teşekürler

Aöf telefonları cevap vermez pek. Gidip büroya sormalısınız. Önlisans mezunuysan lisans tamamlamaya sınavsız geçiş hakkın var. Öyle başlayıp devam etmediysen onu büroda söylerler. Kayıt zamanları çok kalabalık olur kalabaşığa denk gelmeden sormalısın.

Aöf telefonları cevap vermez pek. Gidip büroya sormalısınız. Önlisans mezunuysan lisans tamamlamaya sınavsız geçiş hakkın var. Öyle başlayıp devam etmediysen onu büroda söylerler. Kayıt zamanları çok kalabalık olur kalabaşığa denk gelmeden sormalısın.
Ben de açık öğretim okumuştum da bi sorun oldukça arardım. Bürolar cevap veriyor ya. Ya da ankara daha merkez belki o yüzden çabuk dönüş oluyodur o_O ama her halükarda en doğrusu ordan öğrenmek. Hergün sistem değişiyor. Yanlış yönlendirme olmasın.

Öğrenci sayfasında hala ismim çıkıyor ama Şifremi hatırlamıyorum sanırım kaydım duruyor demek bu. Yehuuu ozman. Uzım süre aklımdaydı oğlum da ana sınıfına başlayacak daha rahat olur çalışmak. Ama bir kere bıraktım diye eşim çok kızdı bakalım geri dönme fikrime ne diyecek.

Şimdi öğrendim tamda kayıt yenileme zamanıymış. HeR işte bir hayır var derler dün Yeğenim le konuşurken bir düşmeyin peşine dedim. Ama sanırım en yoğun zamana denk getirmiş oldum :KK43:

Kendiniz sildirmezseniz, silinmiyormuş; dilekçe ile kayıt silinmiyormuş.

Back
X