Açık Öğretim Okumak

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
133
Herkese selamlar...Sizlerin fikirlerini öğrenmek istediğim bir konu var.
Ben bu yıl Marmara Üniversitesi-Fransızca Öğretmenliğini kazandım.Ama öğretmenlik yapmayı düşünmüyorum.Fransızca bölümünde okumak 8. sınıftan beri hayalimdi ve Allah'a şükür gerçekleştirdim.
İngilizce'm gayet iyi ve kendimi güveniyorum.Fransızca okuyacak olsam da bu dilde kendimi daha da ilerletmeye çalışacağım. Okulda seçmeli Almanca ve İngilizce dersleri var.Ben 3. bir dilim olsun diye Almanca seçeceğim.Yani okuldan mezun olunca 3 dil biliyor olacağım.
Bu bölümde okurken açıktan da bir bölüm okumak istiyorum ama karar veremedim.Aklımdaki bölümler şunlar:
1-Halkla İlişkiler(4 yıllık)
2-Dış Ticaret(2 yıllık)
3-Lojistik(2 yıllık)

Hepsi severek okuyabileceğim bölümler.Ama sizce hangi bölümü okursam daha avantajlı olurum.Bildiğim dilleri kullanabilirim?

O kadar dille halkla ilişkilerde ne yapacaksın?
Dış ticaret lojistik gibi dillerini kullanabileceğin bölümle seç bence.

O kadar dille halkla ilişkilerde ne yapacaksın?
Dış ticaret lojistik gibi dillerini kullanabileceğin bölümle seç bence.

Evet aslında onlar daha mantıklı geliyor. Bu yıl hazırlık okuyacağım.Tekrar sınava girip bu bölümlerden birini tercih etsem sorun olur mu?Sonuçta örgün okuduğum bir bölüm var.

Evet aslında onlar daha mantıklı geliyor. Bu yıl hazırlık okuyacağım.Tekrar sınava girip bu bölümlerden birini tercih etsem sorun olur mu?Sonuçta örgün okuduğum bir bölüm var.
Örgün öğrencisiyken sınava girmen gerekmiyor diye biliyorum aöf için.

Ben bu yıl Marmara Üniversitesi-Fransızca Öğretmenliğini kazandım.Ama öğretmenlik yapmayı düşünmüyorum.Fransızca bölümünde okumak 8. sınıftan beri hayalimdi ve Allah'a şükür gerçekleştirdim.
İngilizce'm gayet iyi ve kendimi güveniyorum.Fransızca okuyacak olsam da bu dilde kendimi daha da ilerletmeye çalışacağım. Okulda seçmeli Almanca ve İngilizce dersleri var.Ben 3. bir dilim olsun diye Almanca seçeceğim.Yani okuldan mezun olunca 3 dil biliyor olacağım.
Bu bölümde okurken açıktan da bir bölüm okumak istiyorum ama karar veremedim.Aklımdaki bölümler şunlar:
2-Dış Ticaret(2 yıllık)
3-Lojistik(2 yıllık)

Hepsi severek okuyabileceğim bölümler.Ama sizce hangi bölümü okursam daha avantajlı olurum.Bildiğim dilleri kullanabilirim?
Lojistik diyorum. Geleceği çok parlak bir alan. 3 dille çok iyi yerlere gelirsin bu alandan. Dış ticarette biraz alanın daralır. Halkla ilişkiler şu durumda çok gereksiz zaten, düşünme bile bence.

Örgün öğrencisiyken sınava girmen gerekmiyor diye biliyorum aöf için.
Biraz önce baktım evet girmek gerekmiyormuş.Acaba ben bu yıl hazırlık okuyacağım için bölüm seçmemde sorun olur mu? 2. üniversite başvuru 29 eylülde başlıyormuş.Bu yıl kayıt yaptırmak istiyorum da.

Lojistik diyorum. Geleceği çok parlak bir alan. 3 dille çok iyi yerlere gelirsin bu alandan. Dış ticarette biraz alanın daralır. Halkla ilişkiler şu durumda çok gereksiz zaten, düşünme bile bence.

Ablamlar da lojistik okumamın daha iyi olacağını söylüyorlar. Sanırım lojistik okuyacağım. :)

2-Dış Ticaret(2 yıllık)
3-Lojistik(2 yıllık)

Hepsi severek okuyabileceğim bölümler.Ama sizce hangi bö

Back
X