Peki bu durumda anlattığım durumsa hamile kalmış olanilrimiyim? Akıntım evet kotu kokulu yani enfksiyon tarzımıKotu koku varsa enfeksiyon zaten. Kotu bikere belli yani.... korunmasiz iliski her turlu hastalik bulastirir hamilede kalirsiniz
Enfeksiyon yani gebelik belirtisi değilHemen doktora gidin.enfeksiyon kapmışsınız kadı doğumcu baksın ilerlerse kötü olur fitil ilaçla geçer.hamile oldugunuzu sanmıyorum.Esinizde ilaç kullansın.yoksa kötü olur sakın ihmal etmeyin.
Hayır değil.Ama hemen doktora gidin ihmal edersiniz hamile kalamayabilirsiniz bu daha kötü olur.Sarı akıntı normal saglıklı bir vajinadan gelmez.Enfeksiyon yani gebelik belirtisi değil
Sapsarı değil ya böyle açık sarı beyaza kaçan sarıdan fakat kötü kokulu yani hani normalde gelen akıntılarda koku olmaz ya çokHayır değil.Ama hemen doktora gidin ihmal edersiniz hamile kalamayabilirsiniz bu daha kötü olur.Sarı akıntı normal saglıklı bir vajinadan gelmez.
Bakteri ya da parazittir.Vajinit olmuşsunuz.fitil ilaç verir ama mutlaka ayrıntılı kültür testi yaptırın.Eş tedavisi gerekebilir.İlerlemesine izin vermeyin.Smear yaptırın bide.Normal vajina sıvısı şeffaf ve kokusuz.Hastalık belirtisi ama mersk etmeyin hemen giderseniz tedavi olursanız biter gider 10 gündeSapsarı değil ya böyle açık sarı beyaza kaçan sarıdan fakat kötü kokulu yani hani normalde gelen akıntılarda koku olmaz ya çok
Peki bu durumda anlattığım durumsa hamile kalmış olanilrimiyim? Akıntım evet kotu kokulu yani enfksiyon tarzımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?