(açıklamalı )hediyelik kurdela nakışı havlular

delimisin nesin bu sıcaklarda makina başına oturursan değil afakanlar daha neler basar insanı :))
biraz ara ver, dinlen gulum

:))) he valla dediğin gibi

ahanda benim gıcık olduğum 2 gacı bi topicde, sersoy ve tiiiicen :roflol: aaaaabi siz manyaksınız yaaaaaa heeeeeeç kıskanmıyom vallaha naniknanikkız şaka bi yana tiiicen ben okulu bitirmişim anam meeeezun oldum, artıkın bu kurdale nakışı olayına girebilirüm diyom, önce havludanmı başlasam o daha kolaydır dimi :uhm:
kikikikiki gıcık olduğun mu yoksammmmm çok sevdiğinmi
bence seviyosun biziii, hadi itiraf et gı
mezuniyetini tebrik ederim tatlım herşey gönlünce olsunnnnnnnnnn :)
en güzeli basit bi havludan başla çok kaliteli olmayan bitane al daha sonra kaliteli alıp yaparsın elin alışması için

harika olmus, hemen nasil yapildigina bakacagim

emegine saglik canim
tşkler canımmm :)

cok güzel olmus ellerine saglık a.s.

tşkler canım :) daha güzelleri sizlerin olsunn

:))) he valla dediğin gibi

kikikikiki gıcık olduğun mu yoksammmmm çok sevdiğinmi
bence seviyosun biziii, hadi itiraf et gı
mezuniyetini tebrik ederim tatlım herşey gönlünce olsunnnnnnnnnn :)
en güzeli basit bi havludan başla çok kaliteli olmayan bitane al daha sonra kaliteli alıp yaparsın elin alışması için

tşkler canımmm :)

tşkler canım :) daha güzelleri sizlerin olsunn
ıtıraf edıyorum sevıorum kaydirigubbakcemile2sevmemmi kız sevılmeycek hatunlarımısınız sız. hıc duymadınmı tabak sevdıgı derıyı yerden yere calarmıs. kaydirigubbakcemile3 gercekten cok becerıklısınız yaa valla hayran olmamak elde degıl. :nazar:guzel dıleklerın ıcın de tesekkur edıoruma.s.

ıtıraf edıyorum sevıorum kaydirigubbakcemile2sevmemmi kız sevılmeycek hatunlarımısınız sız. hıc duymadınmı tabak sevdıgı derıyı yerden yere calarmıs. kaydirigubbakcemile3 gercekten cok becerıklısınız yaa valla hayran olmamak elde degıl. :nazar:guzel dıleklerın ıcın de tesekkur edıoruma.s.

canımm kurdela nakışını denedin mi? mezun oldun hadi artık ,bir iki parça bişiler işle de
sende dilimize düş hemi kikikikikikiki

ablacim hincikkk ben kurdele nakisi yapmayi hec bilmem sana cekmemisim senin bana hediyelik yaptiklarini caktirmadan resimleyip koysam bu hatunlar anlarmi senin yaptigini anlamazlarmi hihoyyyt..MUCIXXX
eline saglik bu havlulari gözüm biyerden isiriyo

ablacim hincikkk ben kurdele nakisi yapmayi hec bilmem sana cekmemisim senin bana hediyelik yaptiklarini caktirmadan resimleyip koysam bu hatunlar anlarmi senin yaptigini anlamazlarmi hihoyyyt..MUCIXXX
eline saglik bu havlulari gözüm biyerden isiriyo

kikikikiki he anlar tabeee ,benim akideşlerim zekidir hepisini yayınladım kine burda hhahahahhaha
kız annecime yaptım tabonun resmisini çekmemişim yafsss :)
kışın gidersem çekip eklerim artıkın hihoyyyt
havluları hatırlamanda gayet normal fikrikle catrine yaptıklarım dı :)

Back
X