Açıklanamayan infertiliteler

Kaç yıl oldu… neler yapıyorsunuz 🌺
kendi hikayemi anlatacagim size ve bu sureci yasayan herkese umut olmasi dileğiyle
2 yıl doğal denedik olmadi
Açıklanamayan infertilite dediler tüp bebek merkezlerine gitmeye basladik
3 defa transfer oldu ilk negatif ikinci kimyasal ucuncude 2 embriyo transfer edildi pozitif oldu
hamileligim ikiz devam etti ve ikiz dogum yaptim su an 2,5 yaşindalar
Açıklanamayan infertilite sebepli tüp bebek tedavisi gordugum icin dogumdan sonra yasmin ile korundum
Ikizler 16 aylıkken yasmin kullandigim donem spontan hamile kaldım
O ay enfeksiyon sebebiyle hastaneye yatmistim agir antibiyotikler kullandim 7 haftalıkken kanama basladi ve dusukle sonuclandi
3.çocugu dusunmedigim icin dusuk sonrasi hem yasmin kullanmaya devam ettim hem prezervatifle korunduk
Ikizler 26 aylıkken yeniden spontan hamile kaldim
Demek ki korunsam da olabiliyormus
Bir kadının çift yöntemle korunurken hamile kalma ihtimali belki milyarda bir ama iki defa korundugum halde bebek geldiyse bir hikmeti vardir deyip 3 cocuk fikrini kabullendik
Sadece icinizi ferah tutmanızı tavsiye edebilirim size
Bilinen bir sebep yoksa gebelik olusmama nedeni buyuk oranda stres gercekten kendim tecrube ettim
Insallah en kisa en hayırlı zamanda mucizenize kavuşursunuz❤️

İki sene boyunca uğraştım..ne eşimde nede bende bı sorun çıkmıyordu çok şükür sonra doğal yolla hamile kaldım..stres yapmayın bol bol dua edin inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız 🌸
2 yıl sonra bile hamile kalınabiliyor demekki. Bana çok umut oldunuz, 14 ay oldu 🙏🏼 rabbim bu güzel müjdeyi bizlere de nasip etsin inşallah 🩷🥰

kendi hikayemi anlatacagim size ve bu sureci yasayan herkese umut olmasi dileğiyle
2 yıl doğal denedik olmadi
Açıklanamayan infertilite dediler tüp bebek merkezlerine gitmeye basladik
3 defa transfer oldu ilk negatif ikinci kimyasal ucuncude 2 embriyo transfer edildi pozitif oldu
hamileligim ikiz devam etti ve ikiz dogum yaptim su an 2,5 yaşindalar
Açıklanamayan infertilite sebepli tüp bebek tedavisi gordugum icin dogumdan sonra yasmin ile korundum
Ikizler 16 aylıkken yasmin kullandigim donem spontan hamile kaldım
O ay enfeksiyon sebebiyle hastaneye yatmistim agir antibiyotikler kullandim 7 haftalıkken kanama basladi ve dusukle sonuclandi
3.çocugu dusunmedigim icin dusuk sonrasi hem yasmin kullanmaya devam ettim hem prezervatifle korunduk
Ikizler 26 aylıkken yeniden spontan hamile kaldim
Demek ki korunsam da olabiliyormus
Bir kadının çift yöntemle korunurken hamile kalma ihtimali belki milyarda bir ama iki defa korundugum halde bebek geldiyse bir hikmeti vardir deyip 3 cocuk fikrini kabullendik
Sadece icinizi ferah tutmanızı tavsiye edebilirim size
Bilinen bir sebep yoksa gebelik olusmama nedeni buyuk oranda stres gercekten kendim tecrube ettim
Insallah en kisa en hayırlı zamanda mucizenize kavuşursunuz❤️
Tam bir mucize. Böyle hikayeler beni çok duygulandırıyor aynı zamanda bana da umut oluyor🙏🏼 ben de 14 aydır gebelik yok, 2. Yılım dolduğunda tüp bebek düşüneceğiz ama keşke kendiliğinden olsa. Rabbim bizi de unutmasın inşallah ne mutlu sizlere 🧿🥰stresten ah bir kurtulabilsem 🙏🏼🫶🏻

Benim ilk evlendigim yil bir kizim oldu. Sonrasinda o buyumeden ikinciyi istemedim. Biz ikinciye niyetleneli 6 yil oldu hep terslikler birnirini kovaladi arada dis gelebilgim ve kimyasal gebeliklerim oldu. Onun disinda cokta duzenli bebek icin uhrasamadik cunki esim isi geregi onenmli zamanlarda evde olamiyordu. Cogu doktor bana yasim dolayisi ile tup bebek merkezini onerdi. Bende son kez de olsa femara ile denemeye karar verdim. 4 gun once ovitrelle vuruldum. Yaklasik 7 gun sonra guzel sonuclar alabilmek umuduyla beklemedeyim

Tam bir mucize. Böyle hikayeler beni çok duygulandırıyor aynı zamanda bana da umut oluyor🙏🏼 ben de 14 aydır gebelik yok, 2. Yılım dolduğunda tüp bebek düşüneceğiz ama keşke kendiliğinden olsa. Rabbim bizi de unutmasın inşallah ne mutlu sizlere 🧿🥰stresten ah bir kurtulabilsem 🙏🏼🫶🏻
Ben de yasadim o süreci cok iyi biliyorum stres hadi biraktim deyince gitmiyor
Baska birine stresten uzak dur demek cok kolay kimse kimsenin ne yaşadigini bilmiyor
Sadece ben de degilim bu arada bunu yaşayan
Forumu takip ediyordum ikiz gruplarında tüp bebek sonrasi plansız hamile kalan cok fazla uye var

2 yıl sonra bile hamile kalınabiliyor demekki. Bana çok umut oldunuz, 14 ay oldu 🙏🏼 rabbim bu güzel müjdeyi bizlere de nasip etsin inşallah 🩷🥰
Amin inşallah ❤️ lütfen sizde umudunuzu yitirmeyin bana çoğu doktor anca tedaviyle olur diyordu sadece yumurta tembelliği vardı başka bir şeyimiz yoktu..rahim ağzındaki siğiller spermi öldürüyor dediler ama ben hamile kaldım ☺️ hemde tüp bebek tedavisine başlamayı düşündüğüm ay 🌸

Amin inşallah ❤️ lütfen sizde umudunuzu yitirmeyin bana çoğu doktor anca tedaviyle olur diyordu sadece yumurta tembelliği vardı başka bir şeyimiz yoktu..rahim ağzındaki siğiller spermi öldürüyor dediler ama ben hamile kaldım ☺️ hemde tüp bebek tedavisine başlamayı düşündüğüm ay 🌸
Çok mutlu oldum gerçekten 🙏🏼 siz de uzun zaman sonra hamile kalmışsınız. Çok merak ediyorum ilk öğrendiğinizde ne hissettiniz ve nasıl bir duygu 🥰🙏🏼

Back
X