Acikmasam bile yemek istiyorum

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar benim derdim su pis bogazim. Gun boyunca surekli biseyler yiyorum. Daha dogrusu yemek zorunda gibi hissediyorum elim durmuyor. Dusunuyorum aciktim mi diye hayir acikmamisim ama dayanamiyorum yine bisey yiyorum bu yuzden hic zayiflayamiyorum 6-7 kilo fazlam var bunun sonu daha kotu olcak diye korkuyorum psikolojik bi nedenden dolayi mi boyleyim bilmiyorum

Bu durumdan ben de muzdaribim.
Birkaç ay öncesine kadar hiç problem etmiyordum, çünkü ne kadar yersem yiyeyim kilo almıyordum.
Evlenince yemek yeme miktarım değişmedi ama hormonlar mı değişti, metabolizmam mı yavaşladı çok hızlı kilo aldım.

Acıkmasam da yemek yemem gerekiyormuş gibi hissediyorum.
Çok rahatsızım bu durumdan.

Susuz olabilirsin belki.Çünkü beyin sana susuzum diye sinyal gönderir ama sen acıktığını sanar ve yemek yersin.O süre içinde beyin yemeğin suyunu hisseder,oyalanır ama aslında hala susuzsundur.Hipotalamus bir kez daha devreye girer,yine yemek yersin.Halbuki su içsen herkes rahatlayacak :)) Bence günlük su tüketimini hele de bu sıcak günlerde 8-10 bardağa çıkar.Emin ol yeme isteğin azalacak

Susuz olabilirsin belki.Çünkü beyin sana susuzum diye sinyal gönderir ama sen acıktığını sanar ve yemek yersin.O süre içinde beyin yemeğin suyunu hisseder,oyalanır ama aslında hala susuzsundur.Hipotalamus bir kez daha devreye girer,yine yemek yersin.Halbuki su içsen herkes rahatlayacak :)) Bence günlük su tüketimini hele de bu sıcak günlerde 8-10 bardağa çıkar.Emin ol yeme isteğin azalacak

Ayy evet bence kesinlikle bu yuzden ben hic su icmiyorum cunku :) ayyy cok tesekkur ederim

Ben de senin gibiyim. Yemeyi çok seviyorum. Kilo fazla yok çok şükür ama alırım diye korkuyorum. Ben sıkılınca yiyorum. Can sıkıntısından yani. Cok su içerim oysa. Günde 2 litrede fazla içerim ama yiyorum yine de.

Şekerim ben de bi ara senin gibiydim bisküviler kuruyemişler gırla giderdi tatlı yerdim tuzluya saldırırdım tuzlu yerdim tatlıya..sonra bu hazır abur cuburların içindeki kalorileri görüp vucüduma girince ne olduğunun bilincini kavrayınca işler değişti.artık hiç abur cubur almıyorum eve düşün bi kere 1 tane hazır kek (tekli paket) 500 kaloriye yakın zaten günlük alman gereken maximum 1500. Üç tane yesen hakkın doldu diğer yediklerin depo yağ simit göbek böyle düşün bişey yemezsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de acıksam bile yemek istemiyorum.. off neden hep böyle istemediğimiz şeyler oluyor. ben de yemek istiyorum yiyemiyorum. :ssz:
sanırım sen bol su içmelisin yemek yerine.

Kizlar benim derdim su pis bogazim. Gun boyunca surekli biseyler yiyorum. Daha dogrusu yemek zorunda gibi hissediyorum elim durmuyor. Dusunuyorum aciktim mi diye hayir acikmamisim ama dayanamiyorum yine bisey yiyorum bu yuzden hic zayiflayamiyorum 6-7 kilo fazlam var bunun sonu daha kotu olcak diye korkuyorum psikolojik bi nedenden dolayi mi boyleyim bilmiyorum
Şekerinize baktırabilirsiniz eğer sürekli acıkma hissi duyuyor iseniz.

Bu durumdan ben de muzdaribim.
Birkaç ay öncesine kadar hiç problem etmiyordum, çünkü ne kadar yersem yiyeyim kilo almıyordum.
Evlenince yemek yeme miktarım değişmedi ama hormonlar mı değişti, metabolizmam mı yavaşladı çok hızlı kilo aldım.

Acıkmasam da yemek yemem gerekiyormuş gibi hissediyorum.
Çok rahatsızım bu durumdan.
Sürekli acıkma hissiniz varsa şekerinize baktırabilirsiniz,ayrıca hızlı bir şekilde kilo aldığınız için tiroitlerinize ve diğer hormon türlerinize baktırAbilirsiniz.

Back
X