- Konu Sahibi tuqce_baysal
-
ya bnde açıköğretm lojistik okumayı düşünüyorum nasıl zormu bitirirsem iş imkanı var mı??
nerde oturuyosun tatlım eqer ıstanbulda oturyosan ıs ımkanı cok fazla ben acıktan okuduqm halde daha bıtmedıqı halde quzel ıs teklıflerı alıyorum lojıstık fırmalrndan basvurdqumda mutlaka cevplanıyo ve maası cok ıyı en as bınle baslıyosun meslek cok quzel derslerde zor deıl sıkı bı sekılde calısrsan ben lısede dıs tıcaret okuduqm ıcın muhsbe derslernde zorlanmadım hepsnı 70 le 90 la qectım sadce matemtk ve ıktsttan butunlemye kaldım o da lısede hıc qormedm dıye ama zevklı quzel yanı tavsıye ederım
ben Samsunda oturuyorum. SAmsun ilçesinde lojstik meslek yüksekokulu var fakat ben meslek lisesi Giyim bölümü mezunu olduğum için çok zor yerleşmem yinede tercih edeceğim ama birşey olacağını sanmıyorum.Bende matematikten korkuyorum malum meslek liselerinde matematik yok gibi birşey
hayırlısı tatlım ıns ıstedıqın olur eqer farklı bı bolum kazanırsan da orgun olarak onu okuyp acıktan lojıstık yuretebılırsın hem ıkı dıplamn olmus olur hemde o kadar cok zorlancaqını tahmın etmıyorum tabı sozelın ıyıyse prblem yok 6 ders sozel zaten 2sı sayısal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?