açıkögretim den lise den mezun olanlar ?

eylemgs34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
217
22
38
35
İstanbul
arkadaşlar bişeu sormak istiyorum .
ben açıkdan lise okuyorum . liseyyi bitirp ünv. okusam bi meslek sahibi olabilirmiyim açık diye olamam diye korkuyorum . açıkdan okuyypda meslek sahibi olan varmıı ???

ben açıkdan lise okuyorum . liseyyi bitirp ünv. okusam bi meslek sahibi olabilirmiyim açık diye olamam diye korkuyorum . açıkdan okuyypda meslek sahibi olan varmıı ???
canım ben ortaokulu da liseyi de açıktan okudum.ne dersaneye gittim ne de hoca tuttum.sadece çok çok çok çalıştım ve daha lise diplomamı almadan üniversiteyi kazandım.çok güzel bi bölüm kazandım ve şu an öğretmenim.
azim olursa her şey olur!bunu unutma:16:

canım ben ortaokulu da liseyi de açıktan okudum.ne dersaneye gittim ne de hoca tuttum.sadece çok çok çok çalıştım ve daha lise diplomamı almadan üniversiteyi kazandım.çok güzel bi bölüm kazandım ve şu an öğretmenim.
azim olursa her şey olur!bunu unutma:16:

benimde 2015 de bitiyo lise tşkler bilgi için muck :)

Elbette açıktan okuyup da istediğiniz bölüme girebilirsiniz:16: Offf azminize hayran kaldım, ben üniversitedeyim iyi bir okulda bölümdeyim yarın sınavım var hiç çalışmıyorum:17: Resmen utandım ders olsun bana da

canım ben açıklise mezunuyum şuan bir üniversitede örgun 4 yıllık lisans okuyorum hayatta imkansız diye bişey yoktur sen kendine inan ve hedefine ulaşmak için çalış çabala

Back
X