saol cnm ama lojistik gene yazmıyor , sence lojistik bölümü kredili oldu mu peki bu konuda fikrin var mı , şöyle bi yazı buldum bi forumda ,
ÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DÖNEMLİK-KREDİLİ LİSANS VE ÖNLİSANS PROGRAMLARI 2011-2012 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ
KAYIT YENİLEME DUYURUSU
Aşağıdaki bölümlerin dışındaki bölümlerin kayıt yenileme işlemleri 28 Kasım 23 Aralık tarihlerinde yapılacaktır.
Açıköğretim Fakültesi Adalet, Bilgi Yönetimi, Coğrafi Bilgi Sistemleri, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, Laborant ve Veteriner Sağlık, Tarım Önlisans Programları ile Felsefe, İngilizce Öğretmenliği, Okulöncesi Öğretmenliği, Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Programları 2011-2012 öğretim yılında dönemlik-kredili sisteme geçirilmiştir. Bu programlar ile dönemlik-kredili sistemde öğretim yapılan Açıköğretim Fakültesinin Eczane Hizmetleri, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, Kimya Teknolojisi, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, İlahiyat Önlisans Programlarının 2011-2012 öğretim yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri, Ders Ekle-Sil ve Kayıt Yenileme Bedelinin Bankaya Ödenmesi olmak üzere 2 aşamada gerçekleştirilecektir.
burda lojistik olmadığına göre , sanırım 28 kasımda olcak bizim kayıt yenilemeler :S