açıkögretim liseye kayıt ...

hazalada

YANLIZIM;ÇÜNKÜ SEN VARSIN
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
669
12
68
Ankara
kızlar ben 24 yaşındayım ilkögretim mezunuyum evliyim ve bir oglum var. bu aralar okuma istegi geldi :46: ve bu istek kaçmadan en kısa sürede kayıt olmak istiyorum. çocuk gelişimi , okul öncesi ögretmenligi vs benzer birşeylerokumak istiyorum ama hiç bilgim yok bu konularda yardımınıza ihtiyacım var :31:lütfen yol gösterin...:42:

kızlar ben 24 yaşındayım ilkögretim mezunuyum evliyim ve bir oglum var. bu aralar okuma istegi geldi :46: ve bu istek kaçmadan en kısa sürede kayıt olmak istiyorum. çocuk gelişimi , okul öncesi ögretmenligi vs benzer birşeylerokumak istiyorum ama hiç bilgim yok bu konularda yardımınıza ihtiyacım var :31:lütfen yol gösterin...:42:

canım bende 24 yaşındayım açıköğretime kayıt oldum şuan 2.dönemdeyim yeni kayıtlar eylülde başlıyor bence hiç durma kayıtlat başlayınca hemen kaydını yaptır inan çok kolay ben iyki kayıt yaptırmışım diyorum.bende aynen senin gibi okul öncesi öğretmenlik yada çocuk gelişimini düşünüyorum

kaldırılmış falan diyorlar:53: o bölüm bir bilgin var mı nasıl olacak... düz liseye miyazılmak lazım :17: yada bir bölümü var mı ayrıyetten...

Back
X