acil 30.haftada ishal ve karın ağrısı

nerminden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
198
1
96
Diğer
slm arkadaşlar ishal oldum cuma akşamı 23.00 da başladı cumartesi öğlen 13.30 a kadar aralıksız saat başı 10-11 defa tuvalete gittim hastanede serum yedim dışkı testi yapıldı sorun yok dendi ama bu günde devam ediyor.sizce bebeğime bi zararı olurmu doktoruma gitsem mi bi de karnıma ara sıra tuvalete gitmeye yakın bi sancı giriyor saniyelik sonra geçiyor.doktora gitmeme de 1 hafta var.sabretsem mi yoksa gitsem mi bilemedim.bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum

tam bi bilgim yok bu konuda ama bence doktorunu ara ve anlat,sancılar belki kasılma falandır bellimi olur.Sen önlemini al yinede

slm ben aralık annesıyım,bende sureklı ıshal olurum doktorum ıshalın bebeğe zarar vermeyeceğini söylemişti ama kasılma açısından bir bilgim yok...sen yinede doktoruna ulaş bence,ne güzel bebişi de görürsün..geçmiş olsun..

saolun arkadaşlar sağlık ocağına gittim bebeğim iyiymiş.ishal etki etmez dediler.kasılmalarda ishalden kaynaklı bağırsak hareketleriymiş.sütü şimdilik yasakladı ama bu gün daha iyiyim.hepimize ve bebişlerimize allah sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…