5 senelik eski sevgilimin ebesinden dedesine kadar herkes beni gelinleri saydı sevdi, sonuç: aldatıldım başkasıyla evli.Peki çantada kekliksem neden sülalesine kadar herkes beni biliyor ve babasıyla falan hep iletişim halindeyiz. 7/24 benimle ilgileniyor ?
Canım bu kuralı sunan kendisidi yani o dedi erkeklerle görüşme vs diye bende madem öyle bu senin için de geçerli dedim. Verdiği sözü tutmadı ve empati durumunda bana daha ağır davranırdı.Ya şu erkeklerle ilişkşimdi aptığınız zaman neden bütün çevresine karışıyorsunuz? Hemen bir emir vermeler,kafanıza göre onla görüşme bunla görüşme demeler falan.Adam ortak arkadaşı aramış,sanki o kızı mı aradıda problem çıkartıyorsun hemen? Ay erkek olsam cidden 1 dakika çekmem sizin gibi kızları,şiştim burda ki kıskançlık konularından da.Azcık özgüveniniz yüksek olsun ya.
O zaman sende izin vermeyeceksin senin hayatına karışmasına.Seninde normal arkadaşın,dostun varsa sende onlarla görüş.Şimdi şu gençlere bakıyorum bir sevgili bulunca hemen herkesi siliyorlar hayatlarından.Kız erkekleri siliyor,erkek kızları siliyor,o ona karışıyor,bu buna karışıyor sonra bir ayrılınca ikiside dımdızlak ortada bunalımdan bunalıma koşuyor.Ne arkadaş kalıyor ortada ne de dost.Şöyle bir erkek bulunca hemen arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkartmayın.Gerekirse tanıştırın birbirinizle daha rahat güvenirsiniz o zaman.Şuan kıskanman inanılmaz derece de komik.O kızı aradı deseydin haklısın derdim.Ama kızla alakası yok ki arkadaşını arıyor sadece.Şimdi sevgilinin aradığı kızın tek suçu,söz konusu kızın arkadaşı olması mı sadece? Alt tarafı bayram kutlamak için aramıştır yani sevgilin.Sanki o kız telefonu açar açmaz sen ayrıl sevgilinden,gel ben seni arkadaşımla sevgili mi yapacağım diyecek sanki?Canım bu kuralı sunan kendisidi yani o dedi erkeklerle görüşme vs diye bende madem öyle bu senin için de geçerli dedim. Verdiği sözü tutmadı ve empati durumunda bana daha ağır davranırdı.
Onu git sevgiline sor? Sevdiğine guvenmeyen sensin, ben degil.Peki çantada kekliksem neden sülalesine kadar herkes beni biliyor ve babasıyla falan hep iletişim halindeyiz. 7/24 benimle ilgileniyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?