• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil akıl istiyorum ! :(

ozumm91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
30
4
1
33
Sevgilimin sevgisinden şüphem yok yada arada bir oluyor. Neyse askerliği olmadan önce tanıştık görüştük. Şansımızdan askerliği ankaraya yani yanıma çıktı. O manisa da yaşıyor. Benden önce ama kısa bir süre önce samimi arkadaş grubundan kızla aşklı meşkli konuşmuşlar. sonuç benimle sevgili oldu. Bunu öğrenince ben bitirmek istedim ama yaptıklarıyla sözleriyle aldığım akıllarla bir şans verdim. Ama dedimki o gruptan asla kimseyle görüşmeyeceksin kız olarak o da tamam dedi. Bugün napmış bay aptal o kızla ortak arkadaşı olan kızı aramış. Hiç aramamıştı ama bu bayram aradı o da meşgulmuş. Ve askerliğinin bitmesine az kaldı ekim sonu bitiyor. Bende tartıştık telefonu yüzüne kapattım yarında buluşmayacağım... ben mi abartıyorum veya haklımıyım. Bana akıl verin ne yapacağım

Abartmıyorsun. İyi yapmışsın. Bana yapilsa bu asla güvenmezdim. Bulusma tabi. Seni cantada keklik görüyor, baska kizlara yavsiyor.

iyi de senden önce bir kız varmış daha sevgili bile olmamışlar

şimdi de o gruptan başka kız ile bayram diye görüşmüş

ne var bunda

adamla sadece sevgili olmuşsunuz tüm hayatına ambargo koyamazsınız

evet görüşmeyin adam kafası rahat dönsün şehrine; makul mantıklı kızlarla görüşsün

Peki çantada kekliksem neden sülalesine kadar herkes beni biliyor ve babasıyla falan hep iletişim halindeyiz. 7/24 benimle ilgileniyor ? :(

[QUTE="damdan, post: 42757606, member: 370851"]iyi de senden önce bir kız varmış daha sevgili bile olmamışlar

şimdi de o gruptan başka kız ile bayram diye görüşmüş

ne var bunda

adamla sadece sevgili olmuşsunuz tüm hayatına ambargo koyamazsınız

evet görüşmeyin adam kafası rahat dönsün şehrine; makul mantıklı kızlarla görüşsün[/QUOTE]
Bu kadar sert konuşman neden ? O neden benim hayatıma her konuda engel oluyor.

Bence de abartıyorsun, adam seninle birlikte diye kimseyle gorusmeyecek mi, yarın bulusmuycam demişsin, onun yerinde olsam ben bulusmam seninle

Ben mi anlamadım acaba. Adam o kızın arkadaşını aramamış ki. Arkadaşı aramış onu. Ben bi suç göremiyorum

Ya şu erkeklerle ilişki yaptığınız zaman neden bütün çevresine karışıyorsunuz? Hemen bir emir vermeler,kafanıza göre onla görüşme bunla görüşme demeler falan.Adam ortak arkadaşı aramış,sanki o kızı mı aradıda problem çıkartıyorsun hemen? Ay erkek olsam cidden 1 dakika çekmem sizin gibi kızları,şiştim burda ki kıskançlık konularından da.Azcık özgüveniniz yüksek olsun ya.

Sana göre eski sevgiliyle irtibata geçmenin yollarını yapmaya çalışıyor..

Ona göre,eski normal arkadaşını özlemiş ve bayramını kutlamak istemiş..

Bana göre ise, zaten amacı o kıza ulaşmak olsa..o arkadaşı aradığını nıye sana soylesın..demkki çocuk gayet masumane aramış..senın bu konudaki takıntını bile unutacak kadar masumane olabılır..(sana aradığını söyleyen o ise eğer tabi)

Ya şu erkeklerle ilişkşimdi aptığınız zaman neden bütün çevresine karışıyorsunuz? Hemen bir emir vermeler,kafanıza göre onla görüşme bunla görüşme demeler falan.Adam ortak arkadaşı aramış,sanki o kızı mı aradıda problem çıkartıyorsun hemen? Ay erkek olsam cidden 1 dakika çekmem sizin gibi kızları,şiştim burda ki kıskançlık konularından da.Azcık özgüveniniz yüksek olsun ya.
Canım bu kuralı sunan kendisidi yani o dedi erkeklerle görüşme vs diye bende madem öyle bu senin için de geçerli dedim. Verdiği sözü tutmadı ve empati durumunda bana daha ağır davranırdı.

[Q="millan, post: 42758039, member: 337340"]Sana göre eski sevgiliyle irtibata geçmenin yollarını yapmaya çalışıyor..

Ona göre,eski normal arkadaşını özlemiş ve bayramını kutlamak istemiş..

Bana göre ise, zaten amacı o kıza ulaşmak olsa..o arkadaşı aradığını nıye sana soylesın..demkki çocuk gayet masumane aramış..senın bu konudaki takıntını bile unutacak kadar masumane olabılır..(sana aradığını söyleyen o ise eğer tabi)[/QUOTE]
O söyledi. Beni çantada keklikmi görüyor ki ? Kızdığım konu şu ; verdiği sözde durmadı. Ve askerliğin bitmesine yakın hiç yapmadığı bişeyi yapması düşündürücü.

Canım bu kuralı sunan kendisidi yani o dedi erkeklerle görüşme vs diye bende madem öyle bu senin için de geçerli dedim. Verdiği sözü tutmadı ve empati durumunda bana daha ağır davranırdı.
O zaman sende izin vermeyeceksin senin hayatına karışmasına.Seninde normal arkadaşın,dostun varsa sende onlarla görüş.Şimdi şu gençlere bakıyorum bir sevgili bulunca hemen herkesi siliyorlar hayatlarından.Kız erkekleri siliyor,erkek kızları siliyor,o ona karışıyor,bu buna karışıyor sonra bir ayrılınca ikiside dımdızlak ortada bunalımdan bunalıma koşuyor.Ne arkadaş kalıyor ortada ne de dost.Şöyle bir erkek bulunca hemen arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkartmayın.Gerekirse tanıştırın birbirinizle daha rahat güvenirsiniz o zaman.Şuan kıskanman inanılmaz derece de komik.O kızı aradı deseydin haklısın derdim.Ama kızla alakası yok ki arkadaşını arıyor sadece.Şimdi sevgilinin aradığı kızın tek suçu,söz konusu kızın arkadaşı olması mı sadece? Alt tarafı bayram kutlamak için aramıştır yani sevgilin.Sanki o kız telefonu açar açmaz sen ayrıl sevgilinden,gel ben seni arkadaşımla sevgili mi yapacağım diyecek sanki?

Ne maksatla aradığını sadece kendisi bilir öyle bir niyeti olsa idi direk o kızı arardı ortak arkadaşını değil...

Haklısın ver yolu

Back
X