Acil akıl verirmisin bana....

tabıı canım kendını kasma bole seylerle olur mu ole sey hıc.esıne yansıtmadın ınsallah bu dusuncelerını.ınegın aklına karpuz kabugu derler ya.bak ıste sen kendın soylemıssın esım kendını bılır dıe.boyle kuruntular evlılıgı yıpratır arkadasım unutma.kıskanılmak kıskanmak guzel bısey ama fazlası zarar sıkar ınsanı.aklını da kalbını de uzak tut bole vesveselerden.mutluluklar dılerım canım

evet bende bundan bunaldım kızlar kıskançlık beni mafediyo çok zor dönemler yaşadım bu yüzden.ama benim eşimde kaç yaşına geldi.hala iki muhabbet olsa çabasında evli adam gibi olamıyo bazı ortamlarda.yani tavrını koymuyo ben otobüsle giderim diye..

Eşinizin yaşıyla muhabbet etmek istemesi arasındaki bağlantıyı kuramadım. Bence yanlış düşünüyorsunuz. Kıskançlık tahta kurdu gibidir içten içe yer bitirir sizi, ayrıca karşınızdaki insanıda bunaltır ve sizden uzaklaştırır.
Lütfen eşinize güvenin, bırakın arkadaşlarıyla gitsin, ne güzel işte gırgır şamata giderler. Eğlensinler, güzel vakit geçirsinler. Neden illaki eşinizin sizi aldatacağını ve diğer bayanların potansiyel ayartıcı olduğunu düşünüyorsunuz ki. Dünyada bir tek sizin eşiniz mi kaldı ki kadınlar böyle davransın.
Bakın ben bir bayan olarak işimden dolayı şehir dışına çıkarım ve çıkarkende bizde arkadaş grubuyle gideriz. Eşim bunu sorun etmez, iyi eğlenin der. Şimdiye kadar eşimi aldatmadım ve bu sorun olmadı. Sizde kuruntularınızı lütfen bırakın.

canim bu gayet normal... ama önemli olan esine bunu hissettirmemen güzelim... bu kiskanclik cok fazla ve bu böyle devam ettigin sürece YA ESINI KAYBEDERSIN; YA DA KENDINI MAHVEDERSIN...

bende çoook aşırı kıskancım...

kocama hergün bugün kaç bayanla konuştun diye bile soruyorum. o da kıskançlığı yenmem için herşeye cevap veriyor. bir bayan konuşacak yada yanlış no arayacak bayan diye ödü kopuyormuş hep öyle der. ve inan ne yaparsdak kendimize yapıyoruz.
sonuçta işi gitmek zorunda. eşim esnaf bayan müşterilerle genelde elemanları ilgilenir. ama biri ona bişiy bile sorsa benim tansiyonum fırlar. cidden mideme kramplar giriyor çok fena oluyorum. ama elimde değil işte..

bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum.
eşinizle o bayanlar aynı iş yerinde çalışıyorlar sonuçta ilk defa aynı ortama girmeyecekler. siz eşinize isteklerinizi anlatırsınız sık sık da ararsınız içinizde rahatlar sorun olmaz.
7 yıllık evliyim demişsiniz sanırım. ee daha ne üzmeyin kendinizi..

Eşine yok mu güvenin. O evli oldugunun farkında olsun yeter..

yapacak bişey yok.ona güvenmeyi dene. tilkileri zıplatırsan kafandan cıkılmaz hale gelir.

Kıskanç olmanızı anlıyorum, mantıklı düşünemiyorsunuz belki de..
Sınava gidecekler gece orda mı kalacaklar anlamadım? Yola çıkacaklarsa alkol alacaklarını sanmam, alkol almazlarsa karşılıklı oynayacakları bir ortam da olmaz. Ki gitseler bile ne olacak anlamadım, eşinizin bütün kadınları kendine çeken bir cazibesi mi var (kocan senin gözünden dünyanın en yakışıklısı olabilir), gidecekleri grupta mutlaka bekar erkekler de vardır, eminim eşinize asılmaktansa bekarları tercih ederler. Eşinizi tanımayan evli olduğunu bilmeyen insanlarla olsa biraz daha anlarım korkunuzu ama, şu düşünceleriniz abartılı geldi.

benim problemim kıskançlığım eşime göre fazlaymış.mesela bir örnek vericem.yarın eşim bankanın sınavı için izmire gidiyor.2 araba bankadakilerle toplaşıp ve bu gittiği kişilerin çoğu bayan ve evli olan yok içlerinde 4.30 da sınavı biticek ve benim bugünden aklıma büssürü şey geliyor.bir yerlere takılıp eğlenmeye giderlerse ve eşim onlara uyarsa ne yapmam gerekiyor.fazlamı bayanlar benim kıskançlığım.orada eşine hesap vericek bir tek eşim var nasıl davranıcağımı bilmiyorum.sınava gidip gelmeleri okey ama hepsi ayrı bir alem kadınların.bilmiyorum başım ağrıyor.tek dert ortağım sizsiniz ne yapıcam.:delphin:sıkıldım çok bende gidemiyorum çalışıyorum.offf ne yapıcam offfkafamçokkarıştı

zaten benim 7 senelik evliliğimizde en büyük hatam her kıskançlığımı ona belli etmek oldu bunu artık aşmak istiyorum.siz olsanız ne yapardınız.gidip bir yerlerde eğlenseler ayyy karşılıklı oynucakları fikri bile beni geriyo.çokmu abartıyorum............

evet bende bundan bunaldım kızlar kıskançlık beni mafediyo çok zor dönemler yaşadım bu yüzden.ama benim eşimde kaç yaşına geldi.hala iki muhabbet olsa çabasında evli adam gibi olamıyo bazı ortamlarda.yani tavrını koymuyo ben otobüsle giderim diye..

evet denicem dediklerinizi ah birde içime söz geçirsem.yarın geçmez benim için o gelene kadar.bir ara düşündüm.sınavdan sonra eğlenmeye filan gidersen kötü olur demeyi.yanındakiler o tarz çünkü.düşünsenize tek evli benim eşim.diğerlerinin tuzu kuru tabii eşimde onlara uyup beni dinlemez.sert çıksam daha beter.

Eşiniz işi gereği gidiyor,bütün iş arkadaşları arabayla giderken siz gidin ben otobüsle gelirim demesi abes olur,beraber gittiği arkadaşları bekarda olsa,öncelikle sizin eşinize güvenmeniz gerekli,evliliğin olmazsa olmazıdır güven.
Evli bir insan önce kendine,sonra eşine ve evliliğine güvenmelidir.
Herkes eşini kıskanır,kıskanmalıdırda ama bunun yeri ,zamanı ve dozu olmalı.
Sınav sonrası bir yerlerde yemekte yiyebilirler,belki eğlenirlerde,eşiniz kendini bildikten sonra hiç sorun etmemelisiniz.
Olayı tersten ele alalım,farzedinki siz değilde eşiniz kıskanç,eşiniz sizi çalıştığınız yerdeki herkesten kıskansa,sürekli bir güvensizlik içinde olsa,giyiminize kuşamınıza karışıp,çalışma arkadaşlarınızla aranıza mesafe koymanızı istese,hatta sırf kıskançlığı yüzünden çalışma hayatınızı sona erdirmenizi söylese tepkiniz ne olurdu?
Kafanızda herşeyi kurmayın,sınav sonrası ne yaparlar diye düşünmeyin,bu hem kendinize hem evliliğinize hemde eşinize haksızlık olur.

Bence senin içinde bir kurt var ama öööyle böyle değil,kılkurdu elma kurdu falan da değil,bildiğin düpedüz kurt olmuş artık büyüyerekCADIARZU..Sadece dolunayda değil,7/24 görev başında:1no2:
Yapacağın tek şey bu duygun ortalığı yakıp kavurmadan,kendine ve çevreme onarılması güç zararlar vermeden başını ezmek olmalı.Bunu kendin yapamıyorsan,yardım almalısın.Çünkü bu hayat böyle geçmez,yıpranır ve yıpratırsın:sm_confused:

süpersiniz herkese tek tek teşekkür ediyorum.yazıların hepsini okudum ve kesinlikle haklısınız.akıl akıldan üstündür derler ve sizlerin yazılarından çok şeyler aldım.eşim gitti.bende kendime şaşırdım ama hiç aramadım bir baktım sınav bitince beni arıyo biz yola çıktık diye.aslında çok doğru bunaltmadığım zaman herşey normal.değişicem bu konuda değişmeliyim.bende çalışan bir bayanım.artık bunları aşmalıyım.ama bu sabah bişey oldu ben yine tepki verdim acaba siz olsanız ne yapardınız çok merak ettim.bugün eşim çalışıyor.müfettiş varmış mecburi gitti.sabah daha uyurken bankadan kız arkadaş arıyo.tabii kız eşime abi diyo öle bir muhabbet yok ama serbest bir kız neyse.bankaya giderken beni alırmısın diyo.ne cesaret evli adama pazar günü bende kızdım tabii.ve arattırdım alamıcam dedirttim.siz ne yapardınız çooooook merak ettim.normalmiydi sizce yaptığım.

Valla yanlış yapmışsın... Kız da durup dururkenpazar sabahı eşinizi uyandırıp beni al dememiş yani... Mesai varmış, yani işe gidilecek...Giderken beni de alırmısın diyo, nevar bunda anlamadım... Niye eşinize aldırtmadınız onu da anlamadım...
Size göre bütün bekar kızlar serbest, eğlenceye düşkün, rahat, ve hepsi de sanki kocanız bulunmaz hint kumaşıymış gibi onun peşinde...
Yapmayın, bu kadar paranoyak olmayın...
Ben de çalıştığım dönemde ctesi pazar mesai olacaksa yada çalışmamız gerektiğinde akşam işten geç çıkacaksak iş arkadaşlarımdan bir ievden alır eve bırakırdı, bu ben bekarken de böyleydi, evlendikten sonra da böyle oldu.. ne iş arkadaşlarımın karıları, ne de benim kocam paranoya yapıp yok o bekar kız alamazsın onu evinden demediler, yada benm kocam ne münasebet o adam seni evinden alıyo evine bırakıyor demedi...
Ya ben, kocam ve arkadaşlarımız anormaliz, yada siz biraz fazla abartmışsınız bu kıskançlık olayını...
Yani eşniz de aynı yere gidiyor, pazar günü normal günlerdeki kadar sık otobüs olmuyor, bankaya giderken beni de aırmısın demesi kadar doğal ne olabilir ki...
Eşinizi bu kadar bunaltırsanız, adam yapayacağı varsa da yapar. Çünkü aldatmasa bile siz öyle taırlar sergiliyorsunuz ki sizi aldatıyormuş gibi..
Adam derki, aldatmıyorum ama benim hatun aldatıyormuşum gibi muamele ediyor, bari aldatayım, nalık olsa aldatsamda bir, aldatmasamda...

Back
X