Valla yanlış yapmışsın... Kız da durup dururkenpazar sabahı eşinizi uyandırıp beni al dememiş yani... Mesai varmış, yani işe gidilecek...Giderken beni de alırmısın diyo, nevar bunda anlamadım... Niye eşinize aldırtmadınız onu da anlamadım...
Size göre bütün bekar kızlar serbest, eğlenceye düşkün, rahat, ve hepsi de sanki kocanız bulunmaz hint kumaşıymış gibi onun peşinde...
Yapmayın, bu kadar paranoyak olmayın...
Ben de çalıştığım dönemde ctesi pazar mesai olacaksa yada çalışmamız gerektiğinde akşam işten geç çıkacaksak iş arkadaşlarımdan bir ievden alır eve bırakırdı, bu ben bekarken de böyleydi, evlendikten sonra da böyle oldu.. ne iş arkadaşlarımın karıları, ne de benim kocam paranoya yapıp yok o bekar kız alamazsın onu evinden demediler, yada benm kocam ne münasebet o adam seni evinden alıyo evine bırakıyor demedi...
Ya ben, kocam ve arkadaşlarımız anormaliz, yada siz biraz fazla abartmışsınız bu kıskançlık olayını...
Yani eşniz de aynı yere gidiyor, pazar günü normal günlerdeki kadar sık otobüs olmuyor, bankaya giderken beni de aırmısın demesi kadar doğal ne olabilir ki...
Eşinizi bu kadar bunaltırsanız, adam yapayacağı varsa da yapar. Çünkü aldatmasa bile siz öyle taırlar sergiliyorsunuz ki sizi aldatıyormuş gibi..
Adam derki, aldatmıyorum ama benim hatun aldatıyormuşum gibi muamele ediyor, bari aldatayım, nalık olsa aldatsamda bir, aldatmasamda...