• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Acil!!!!! ankara için düğün salonu önerisi !!!

kafasikarismis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
11
0
6
35
İzmir
ankarada düğünümüz olacak ama ben ankarayı hiç bılmıyorum :( pasta kola tarzında önerebileceginiz uygun fıyatlı düğün salonları var mıdır? çankaya maltepe gibi merkezde olması gerekıyormuş düğünün birde.

Çankaya tarafında oteller vardır, genelde yemekli düğün yapılır ve fiyatları çok ucuz değildir.

Maltepe pek hoş bir semt sayılmaz, yani başka bir seçeneğin olursa öncelik vermeni tavsiye ederim.

Batıkent'te yanlış hatırlamıyorsam Royal Düğün salonu var bu tarz düğün yapan, bir de aynı semtte Andora var. Dikmen'de yine Royal var. Aslında çok sayıda düğün salonu var böyle ama düşününce pek aklıma gelmedi.

Demirspor lokali, Dikmen Saklı Vadi de bir seçenek olabilir.

İnan yardımcı olmak istiyorum sana ama istediğin kriterlerin hepsine uygun bir yer aklıma gelmedi yahu :50:

bende hangi semt iyi hangisi kötü hiç bilmıyorum ztn ankarada. İzmirde ve ankarada İki düğünümüz olacağı için yemekli düğün olayına giremedik. İzmirdekini hallettik ama ankaradaki ne olacak çok düşündürüyor bayramda bakıcaz işte gitmeden kafamda birşeyler oluşsun istıyorum o yüzden. İlla maltepe olacak diye birşey yok ztn sadece merkezzde ulaşımın kolay olacağı bir yer olması lazım

Canım o zaman bir Demirspor lokaline bakabilirsin, en azından fiyat sorabilirsin. Lokal Ulus tarafında, hem işlek bir yerde hem de en kalabalık kısımlardan uzak. Ben en son yıllar önce bir düğüne gitmiştim ama düşününce istediğin gibi bir yer olma ihtimali var.

Batıkent, Eryaman, Çayyolu, İncek, Gölbaşı ulaşım açısından misafirleri zorlayabilecek, araba gerektirecek semtlerdir.

Canım o zaman bir Demirspor lokaline bakabilirsin, en azından fiyat sorabilirsin. Lokal Ulus tarafında, hem işlek bir yerde hem de en kalabalık kısımlardan uzak. Ben en son yıllar önce bir düğüne gitmiştim ama düşününce istediğin gibi bir yer olma ihtimali var.

Batıkent, Eryaman, Çayyolu, İncek, Gölbaşı ulaşım açısından misafirleri zorlayabilecek, araba gerektirecek semtlerdir.

Tamam ben bi fiyat sorayım dediğiniz yere teşekkür ederim ilginiz için :)

Back
X