İSöz konusu sahsın;
-evlilik birliği içinde alınmış ev, araba, bankada birikmiş parası var(ben parasının bana sonki tartışmada lafzettği rakamdan hayli fazla bir rrakam oldugunu dusunuyorum gerçi) ben kabaca halihazırdaki durumumda yani ortada araştırdığım kadarıyla; benim tarafımdan zina, onur kırıcı davranış, fena muamele olmadıgına gore bu malvarlıgının 1/2sini alabilir miyim?
-eger kotu nıyetli ve muvazaalı bir şekilde örn. annesi gibi para kazanmayan bir şahsın hesabına aktarım yaptı ise (önceden veya şu anda)benim haklarım nelerdir?ve bu durum sizler tarafından mı ve de nasıl tespit edilir?
-ayrıca; tum mamelekını 3.kişileri hibe/satış v.b. yollarla devredebilir mi?illa ki tedbir kararı mı aldırmalı?(peki tum bu işlemleri av.mı yapıyor?) ve de böyle hukuk dışı bir yola başvurup mal kaçırmaya çalışırsa davada daha kusurlu duruma dusmez mı? çünkü bu ınsan haylı egıtımlı de bırı, bunları hesap etmeli aslında diye dusunuyorum..(ztn bildıgım kadarıyla bu devir işlemleri bayagı masraflı da, yanlış mıyım?) neticeten bu tıp davaların seyri genelde nasıl gelişiyor?
-diğ. yandan ; kendısının zmn zmn gıttıgı kısısel gelişim kursları evlilik sorumlulugundan uzak ve ıhmalkar yapıda olduguna yorulabılır mı?
-son olarak da facebookunda benım hıc ısmım/resmım yokken baska kadınların (goya arkadasları) resımlerının olması aldatma meylı olduguna dair karine teşkıl eder mi?
ılgınız ıcın sımdıden cok tesekkurler, iyi çalışmalar..
NOT; İLGİLENEBILECEKLERIN VEYA YONLENDIREBILECEKLERIN OZEL MESAJLA TEL. İLE ANLASMALI&CEKISMELI BOSANMA UCRETLERINI DE ALABILIRSEM ÇOK MAKBULE GEÇER..