Acil anlayan var mı????ovulasyon testi

aspenyaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
18
Kızlar 21 kasımda adet oldum 26 kasımda bitti ertesi gün ovulasyon testi yapamaya başladım 10 aralıkta pik gördüm bugun beyaz uzayan akıntı olunca tekrar bi test yapayım dedim yine pik çıktı ve reglime 3-4 gün var böyle bir şey mümkün mü görsel ekledim

Eklentiler

• 6035574C-F2C3-4786-BE6C-E327313FA8AA.webp
    27 KB · Görüntüleme: 17
  • 472DEEA8-E7CC-4A68-B515-EBD730C8480D.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 16
Hamile olma sansin var bir gebelik testi yap istersen

Eklentiler

• E2EF28D8-C3BB-4AE3-A9C7-9C1BCF01A497.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 14
Ayyyy hamile olabilirsinnnn

Belki erkendir reglin gecikirse tekrarlarsin, benim regliden 4 gün önce yaptığım test negatifti 3 gün gecikince yaptım silik gördüm şuan hamileyim 7 haftalik
Şey bide bu ovulasyon testinin yanında hızlı gebelik testi göndermişler bunun gibi strip test erken gebelik testi olmadığı için varsa çıkmamış olabilir mi yaa inşallah hamileyimdir

Şey bide bu ovulasyon testinin yanında hızlı gebelik testi göndermişler bunun gibi strip test erken gebelik testi olmadığı için varsa çıkmamış olabilir mi yaa inşallah hamileyimdir
Olabilirsin çünkü neden biliyor muaun pikini gec gormussun yani sende gec yumurtluyorsun yumurtlama regli baslangicindan itibaren 12 14 en geç 16 gün oluyor sende benim gibi 19. Gün pik görmüşsün. Geç döllenme ile hamileyim
24 ekim sat
12 Kasım pik
13 Kasım pik
21 Kasım test negatifti
25 Kasım pozitif
Yani pikin üstünden 12 Gün geçince gehe olduğumu öğrendim doktorum net geç döllenme dedi 7+5olmam gerekirken şuan tam 7 haftaligim

Evet geç gördüm ve şu an üstünden 9 gün geçti 10 aralıkta pik gördüm perşembe gününe kadar regl olmazsam en iyisi ben bi kan vereyim bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah kız yüksek ihtimalle dua eder misiniz benim için inşallah 3.5 senenin sonunda bu güzel haberi duymak nasip olur

Rabbım bu ay rahminizde atan bir can nasip eylesin size kız mı nasıl tahmin ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…