sizin de hipertiroid miydi? ( Graves) ? ben de doktor arayışı içerisindeyim. Gerçi bir yandan da radyoaktif iyot tedavisini de düşünüyorum ama çok kararsızım?ben 5 yıl önce numune hastanesinde doçent barış saylama ameliyat oldum, benim ardımdan ablam ve bir arkadaşı da aynı doktora ameliyat oldular. hepimiz çok memnunuz bir de cihaz kullanıyor ses telleri için başka devlet hastanesinde yok.ama hastane de özel oda yok onuda belirteyim
Merhaba,aynı durumdan ben de muzdaribim.Eskisehirde graves teshisi koyan Acıbadem prof.Deniz Gökalp ultrasonla trioidime baktı ve hic bir büyüme yok normal, sadece graves türü dedi ameliyati kesinlikle önermiyorum,hic bir doktor seni bu trioid beziyle ameliyat etmez,ilac kullanmaya devam et ,nüks ederse atom tedavisi olursun atomda da gözler ileri firlama olabilir onuda kortizonla kontrol altina aliriz dedi ama ben pek yanasmadim bu tedavi onerisine. İstanbul'da prof. Yeşim Erbil'e gittim bana kesinlikle ameliyat olacaksın,graves nüks eder,atomla zaman kaybetme gözlerin firlar çocuk dusunuyorsan 1.5 - 2 yıl sonra ancak.cocuk sahibi olabilirsin ameliyat ol kurtul dedi.ben de cok kararsizim,psikolojik mi bilmem gozlerim sanki diari cikiyo gibi.sizin de hipertiroid miydi? ( Graves) ? ben de doktor arayışı içerisindeyim. Gerçi bir yandan da radyoaktif iyot tedavisini de düşünüyorum ama çok kararsızım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?