Acil-avent biberon

sekerdelisi

So I am so different...
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.038
7
683
Konya
kızlar internetten avent biberon alacağım hatta şu anda ödeme aşamasındayım ama son anda kafama bişey takıldı bebek mamayı yada sütü içerken biberonun içinde hava kabarcıkları oluşuyor mu?

kızlar internetten avent biberon alacağım hatta şu anda ödeme aşamasındayım ama son anda kafama bişey takıldı bebek mamayı yada sütü içerken biberonun içinde hava kabarcıkları oluşuyor mu?
her biberonda oluşur ama bebğiniz gazlı bir bebek ise dr.brown da özel gaz yapmayan biberonlar mevcut.

her biberonda oluşur ama bebğiniz gazlı bir bebek ise dr.brown da özel gaz yapmayan biberonlar mevcut.

canım doğduğundan beri dr.brown kullanıyorum zaten ve 1 tane hava kabarcığı oluşmuyor. temizlemesi zor diye avent almayı düşünüyorum cam biberonda dr.brown geniş ağızlı yok da

Son düzenleme:
Avent biberonlarda anti kolik sistem mevcut diye biliyorum
kızımda iki yıldır kullanıyorum memnunum :3:

canım doğduğundan beri dr.brown kullanıyorum zaten ve 1 tane hava kabarcığı oluşmuyor. temzilemesi zor diye avent alamyı düşünüyorum cam biberonda dr.brown geniş ağızlı yok da

bebeğiniz kaç aylık? geniş ağızlı derken deliği mi daha büyük istiyosunuz?

Avent biberonlarda anti kolik sistem mevcut diye biliyorum
kızımda iki yıldır kullanıyorum memnunum :3:

evet canım avent de antikolik sistem var. ben bebeğime biberondan anne sütü veriyorum doktorumuz anne sütünü biberondan vereceksen hava kabarcığı yapmayan bir biberon olması lazım yoksa anne sütündeki vitaminler kaybolur boşuna verirsin dedi de o yüzden soruyorum

Back
X