Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar internetten avent biberon alacağım hatta şu anda ödeme aşamasındayım ama son anda kafama bişey takıldı bebek mamayı yada sütü içerken biberonun içinde hava kabarcıkları oluşuyor mu?
kızlar internetten avent biberon alacağım hatta şu anda ödeme aşamasındayım ama son anda kafama bişey takıldı bebek mamayı yada sütü içerken biberonun içinde hava kabarcıkları oluşuyor mu?
canım doğduğundan beri dr.brown kullanıyorum zaten ve 1 tane hava kabarcığı oluşmuyor. temizlemesi zor diye avent almayı düşünüyorum cam biberonda dr.brown geniş ağızlı yok da
canım doğduğundan beri dr.brown kullanıyorum zaten ve 1 tane hava kabarcığı oluşmuyor. temzilemesi zor diye avent alamyı düşünüyorum cam biberonda dr.brown geniş ağızlı yok da
evet canım avent de antikolik sistem var. ben bebeğime biberondan anne sütü veriyorum doktorumuz anne sütünü biberondan vereceksen hava kabarcığı yapmayan bir biberon olması lazım yoksa anne sütündeki vitaminler kaybolur boşuna verirsin dedi de o yüzden soruyorum