Acil bakabilirmisiniz arkadaşlar

Okanzelis4442

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
142
93
298
35
Bodrum
Sata göre 7 haftalığım ama 3 gün önce devlet hastanesine gittim 6+2 gibi görüyorum dedi ben ilk öğrendiğimde 10 Haziran'da 5+2 demişti doktor ilk bakan alttan ultrason baktı 5+2 idi 20 Haziran'da bakıldı 6+2 dedi devlet hastanesi doktoru karından baktı çelişkide kaldım arkadaşlar bunları yaşayanlar varmı

Sata göre 7 haftalığım ama 3 gün önce devlet hastanesine gittim 6+2 gibi görüyorum dedi ben ilk öğrendiğimde 10 Haziran'da 5+2 demişti doktor ilk bakan alttan ultrason baktı 5+2 idi 20 Haziran'da bakıldı 6+2 dedi devlet hastanesi doktoru karından baktı çelişkide kaldım arkadaşlar bunları yaşayanlar varmı
Bir hafta geride olması sorun değilmiş ultrasondan kaynaklıymış doktor bana öyle dedi sizde endişelenmeyin bende mesela özelde tam günü çıkıyor devlette geriden geliyor

Merhaba hayırlı olsun öncelikle 2 hafta geride yada ileride seyredebilir bu problem olmuyor genelde usg cihaz farklılığı da belki etkiliyor olabilir bence iyi bir doktor bulup hep onunla devam edin derim sağlıkla kucaklayın

Back
X