ACİL bakalrmısınız

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Merhaba! Kızlar 3 aylık bebegim var 15 gün önce adet gördüm ve adetten sonra birlikte olmadık ondan öncede korunarak olduk benim başım döndü testaldım 3 tane testler önce tek çizgi çıkıyor böyle sonra aradan 4 saat geçince 2 silik çizgi çokoyor kafayı yicem hep aynı şey oluyor şimdi birdaha yaptım gene tek çizgi çıktı bekliceö bakim öyle olucakmı

Eklentiler

• 8F0C24D8-99C7-4835-B426-3EDEBC4E9A5E.webp
    8F0C24D8-99C7-4835-B426-3EDEBC4E9A5E.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 83
Bu birinci yaptıgım

Eklentiler

• BD0C3D5E-FF77-4B52-B4ED-864367EE2F2D.webp
    BD0C3D5E-FF77-4B52-B4ED-864367EE2F2D.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba! Kızlar 3 aylık bebegim var 15 gün önce adet gördüm ve adetten sonra birlikte olmadık ondan öncede korunarak olduk benim başım döndü testaldım 3 tane testler önce tek çizgi çıkıyor böyle sonra aradan 4 saat geçince 2 silik çizgi çokoyor kafayı yicem hep aynı şey oluyor şimdi birdaha yaptım gene tek çizgi çıktı bekliceö bakim öyle olucakmı
Kuruma çizgisidir o da malesef geliyor ban konuyu yanlış yerde açmışsınız

Bu ikinci önce tek çizgi aradan 5 saat geçince böyle oluyor

Eklentiler

• 561A1962-01B4-4A85-928F-2F52B8280463.webp
    561A1962-01B4-4A85-928F-2F52B8280463.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 60
Ban yiyeceksiniz bu kaçıncı konu bdvde.

Yanlız burda pozitif dueuyor ama 5 saat sknra çıkması geçersiz sayılır kan verin başka konu açmıştınız orda cevaplar yeterli gelmedimi
Hepimiz kan vern dedik ısrarla burada soruyor.. lazer göz var sanki bizde baktığımızı görüyoruz 😏

Yarım saat sonrasında çıkan çizgi gecersizdir

Hepimiz kan vern dedik ısrarla burada soruyor.. lazer göz var sanki bizde baktığımızı görüyoruz 😏
Önceki konusuna denk geldim evet ama aynı konuyu tekrar açmış bide bdv ye açmış o değilde bir testide pozitif görünüyor 5 saat sonra demiş anlamadım kan verse belli olucakta işte

Hayır yani ısrarla bizden ne duymak istiyor?

testte ilk 5 dk geçerli diyorlar hanımefendi...
bende yaptığınız testte çizgi göremiyorum
diğeri zaten bozuk yada çok damlatmışsınız...
bence 3 ayrı test... kan verin siz

Önceki konusuna denk geldim evet ama aynı konuyu tekrar açmış bide bdv ye açmış o değilde bir testide pozitif görünüyor 5 saat sonra demiş anlamadım kan verse belli olucakta işte
Israrla vermiyor.. buraya üyelik acıh acıp soracağına kan verseydi kırk kere öğrenmişti 😁 aynı korkuyu yaşadım anlayabiliyorum ama neden kan vermiıo bunu anlayamiorum 😳😳

Gidemiyorum eşim yok burda bebekle
Çok kolay bebeğini kucağına alacaksın veya anakucağına koyacaksın veya arabaya koyacaksın hemer sağlık ocağına gideceksin tesk vereceksin ertesi günü arayp öğreneceksin. Çocukta hava almş olur yolda. Herşeyi eşinizle mi yaparsınız ? 🤔🤔

Back
X