Acil bakar mısınız? Çok üzgünüm.:(

Rhea Silvia

Kedisever
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
1.771
2.591
53
Kızlar iyi geceler. Ben hamileliğimin 5.haftasındayım bugün cinsel ilişkide eşim biraz zorladı. Çok baskı oluştu. Sonrasında şiddetli kasık ağrısı ve batma hissettim. Hala da kalkabilmiş değilim. Acaba bir şeyler ters mi gitti. Çok korkuyorum daha önce düşük yaptım. Tekrar yaşamak istemiyorum bilen, fikri olan söylesin ;(

Umarim birsey olmamıştır icini ferah tut Doktor bana 12.haftaya kadar onermedigini soyledi. Bundan sonrası icin siz de daha dikkatli olursunuz

Korkma canım inşallah bir şey olmamıştır benim kese için vajinal muayenede de ağrı batma oldu. Normalde etkilememesi lazım.
yine bundan sonra 9-10. Haftaya kadar beklerseniz daha iyi olur. Genelde ilk 3 ay düşük riski olanlara önermiyorlar.
İnşallah senin herşey yolundadır

Biraz kendinizi tutun bence. Orgazm iyi değil diyolar ilk zamanlar. Ben 12. Haftayı bekliyorum.
Benim doktorum bir etkisi olmaz devam edebilirsiniz cinsel rutininize demişti. O yüzde. Bdn de hiç dikkat etmedim Ama ben de bekleyeceğim artık risk alamam bu konuda dün çok kötü oldum bir şey olacak diye

Umarim birsey olmamıştır icini ferah tut Doktor bana 12.haftaya kadar onermedigini soyledi. Bundan sonrası icin siz de daha dikkatli olursunuz
Şimdi düşündüm de 12.haftaya kadar da zor değil mi biraz hiç mi olmayacak? Tabi ben de riske atmayıp bekleyeceğim doktorum cinsel ilişki bir problem oluşturmaz demişti bana o yüzden rahat davrandım

İnşaallah canım dün çok korktum bir de geçmedi uzun süre bana doktor önceki gebeliğimde cinsel rutininze devam edebilirsiniz demişti o yüzden bunda da dikkat etmedim Edeceğim ama artık ne olursa olsun. Sağ ol canım

Şimdi düşündüm de 12.haftaya kadar da zor değil mi biraz hiç mi olmayacak? Tabi ben de riske atmayıp bekleyeceğim doktorum cinsel ilişki bir problem oluşturmaz demişti bana o yüzden rahat davrandım
Aynen süre çok da işte napalım doktor öyle deyince biz de uymaya karar verdik

Kuzum keske bekleseydin doktor muanesine gidene kdar

hamılelık şüphesi olan herkese ilişki yasama , kendini yorma ağır kaldırma diye yazarım ,

bundan sonra dikkat , eşinde zorlamasın bir zahmet

5 haftalık hamilesiniz bu dönemlerin çok riskli olduğunu bildiğiniz halde ilişkiye mi girdiniz gerçekten neden dikkat etmiyorsunuz

5 haftalık hamilesiniz bu dönemlerin çok riskli olduğunu bildiğiniz halde ilişkiye mi girdiniz gerçekten neden dikkat etmiyorsunuz
Ben düşük tehditi vs yoksa sorun yok diye biliyordum canım. Önceki doktorum düşük tehditine kadar cinsel ilişkide sorun yok demişti. Bilgilenmiş oldum. Çok şükür bir şey olmadı ondan sonra. Dikkat ediyorum şimdi de.

Bacım ben ikiz hamileyim başından beri kuruduk sen çok değil mi diyorsun. İlk 3 ay düşük tehlikesi olanlara önerilmez.

Bacım ben ikiz hamileyim başından beri kuruduk sen çok değil mi diyorsun. İlk 3 ay düşük tehlikesi olanlara önerilmez.
Valla zormuş ya bende bi de psikolojik ters tepiyor yapmamamız lazım dedikçe daha istekli oluyorum İlk üç ay dikkatli olun dedi doktor da düşük tehdidinden değil de düşük geçmişim olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…