Acil bakar mısınız. Erken gebelik testi ne zaman??

Kbra46

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
183
30
13
30
Arkadaşlar temmuz 5 de Ağustos 20 de adet oldum Eylül 30 da böyle düzensiz bir adet döngüm var. Ekimin 14 un korunmadan ilk kez ilişkiye girdik daha sonra 16 sında sonra da 18 inde pek bilgim yok gebelik ile ilgili yeni üye oldum erken gebelik testi aldım sizce ne zaman yapmalıyım. Düzensizlik için doktora gittim ultrasonda bakıp ilaç bile vermedi bir yıl olmayan hastalarım var deyip. Erken Gebelik testini ekimin kaçında yapmalıyım sizce çok sabırsızım

Sanırım reglinize bir hafta kala çıkıyordu en erken

Canım ovulasyon testi kullan sen ne zaman yumurtlasigini bilemezsin bide bazı insanlar bazen yumurtlamiyor . Şimdi temmuz ve ağustos arasında 15 gün var Ağustos ve Eylül arasında 10 gün var

İlişki için 2 günde bir bu ay sürekli olsun. Eğer 10 kasima kadar regl olmazsan git kan testi ver orda belli olur çünkü seninki duzensiz

Arkadaşlar merhaba. Ben ovulasyon testini ayın 17 ve 18 inde pozitif gördüm 19unda tekrar silikti. Ne zaman gebelik testi yapsam çıkar sonuç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…