- 13 Temmuz 2019
- 41
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi Hellosirin
Tuz ile gebelik testi yaptım gözlemlediğimde tuhaf bir görüntü oluştu acaba gebelik var mıdır Fikirlerinize ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir ayrım oldu adetime 3 gün var testim hazır var ama test yapmaya cesaret edemedim hayal kırıklığına uğramamak adınaTuz ile gebelik testi yaptım gözlemlediğimde tuhaf bir görüntü oluştu acaba gebelik var mıdır Fikirlerinize ihtiyacım var Eki Görüntüle 2289125 Eki Görüntüle 2289126
Bilemedim kii hic yapmadim. Yap bi gebelk testi varsa da yoksa da belli olur. Niye bu kdr stres yapiosn. Dunyann sonu deil ki cnm yaBöyle bir ayrım oldu adetime 3 gün var testim hazır var ama test yapmaya cesaret edemedim hayal kırıklığına uğramamak adına
Adet günümü geçerse test yapmayı düşünüyorum
Ama tuzla test yapmışsın cNm niye adet gününü bekliyorsun yap şimdi at buraya resminiBöyle bir ayrım oldu adetime 3 gün var testim hazır var ama test yapmaya cesaret edemedim hayal kırıklığına uğramamak adına
Adet günümü geçerse test yapmayı düşünüyorum
Çamaşır suyu ile yaptım köpürürdüAma tuzla test yapmışsın cNm niye adet gününü bekliyorsun yap şimdi at buraya resmini
Öyle kimyasal maddelerle yapma adı üstünde kimyasal yani ozman bekliceksin adetin gecikmesiniÇamaşır suyu ile yaptım köpürürdü
İdrarı kaynattım köpürdü
5 gün kala ilken yaptım negatifti şimdi 3 var
Valla bazilari 6 7 gun kala bile ogrenio. Bazilari da kac gun gece ogrenio. Cok dusunuosan ki dusunuosun belliSon 3 gün diyeyim o zaman![]()
Kuuzuummm 8 aydır bu yoldayız henüz pozitif görmüş değilim rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar inşallah adete 5 gün kala yaptım negatif şimdi 3 gün varValla bazilari 6 7 gun kala bile ogrenio. Bazilari da kac gun gece ogrenio. Cok dusunuosan ki dusunuosun bellipatlat bi test cnmcim. Nolck kiiiz
Amiiiin insllh hepimizeKuuzuummm 8 aydır bu yoldayız henüz pozitif görmüş değilim rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar inşallah adete 5 gün kala yaptım negatif şimdi 3 gün var
Kesinlikle gerçekten kişiden kişiye farklılık göstermiş olması yanıltıyorAmiiiin insllh hepimize
Bi gun arayla pozitf goren de var
Dayanabilirsn bat gunu yap
Ben deeKesinlikle gerçekten kişiden kişiye farklılık göstermiş olması yanıltıyormerakla bekliyorum
Olumlu olumsuz mutlaka paylaşırım sizinlede ama dua edin rabbim pozitif Görmek nasip etsinBen dee![]()
Oyyy insllh cnm. Hayatinin en guzl hediyesini almak nasip olsn insllh bu ayOlumlu olumsuz mutlaka paylaşırım sizinlede ama dua edin rabbim pozitif Görmek nasip etsinDoğum günüm bu ayın 22 isinde en güzel hediyem yavrumun varlığını bilmek olur inşalllah
![]()
AMİNNN RABBİM EVLAT YOLU GÖZLEYİP ANNE BABALA OLMAK İSTEYENLERE HAYIRLI ZAMANDA SAĞLIKLI SALİH SALİHA EVLAT NASİP EDER İNŞALLAHOyyy insllh cnm. Hayatinin en guzl hediyesini almak nasip olsn insllh bu ay