• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL BAKAR MISINIZ !! gebelik varımı

Hellosirin

Bir mucize olsun 👶🏼
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
41
19
3
29
Tuz ile gebelik testi yaptım gözlemlediğimde tuhaf bir görüntü oluştu acaba gebelik var mıdır Fikirlerinize ihtiyacım var
D233CF24-DF97-4CC0-A577-4D3DAB49FCB1.webp
BCF2ECBD-0808-4720-926E-13358239686A.webp

Böyle bir ayrım oldu adetime 3 gün var testim hazır var ama test yapmaya cesaret edemedim hayal kırıklığına uğramamak adına
Adet günümü geçerse test yapmayı düşünüyorum
Bilemedim kii hic yapmadim. Yap bi gebelk testi varsa da yoksa da belli olur. Niye bu kdr stres yapiosn. Dunyann sonu deil ki cnm ya

Tuzla idrar karışınca asitlenme olur çamaşır suyu ile yapsaniz bile öyle olur bence direk gebelik testi alıp yapın

Evde ki tuza yazık bak bide koca iki kaşik koymuş :KK20: :KK70:git cnm guzelcene gebelik testi al yap kafan da içinde rahat eder

Böyle bir ayrım oldu adetime 3 gün var testim hazır var ama test yapmaya cesaret edemedim hayal kırıklığına uğramamak adına
Adet günümü geçerse test yapmayı düşünüyorum
Ama tuzla test yapmışsın cNm niye adet gününü bekliyorsun yap şimdi at buraya resmini

Teşekkür ediyorum acaba deneyip testtede pozitif sonuç olanlar oldumu ki ?:110: Testim varama 3 gün varken adetime erken diye düşünüyorum

Valla bazilari 6 7 gun kala bile ogrenio. Bazilari da kac gun gece ogrenio. Cok dusunuosan ki dusunuosun belli 😊 patlat bi test cnmcim. Nolck kiiiz
Kuuzuummm 8 aydır bu yoldayız henüz pozitif görmüş değilim rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar inşallah adete 5 gün kala yaptım negatif şimdi 3 gün var

Kuuzuummm 8 aydır bu yoldayız henüz pozitif görmüş değilim rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar inşallah adete 5 gün kala yaptım negatif şimdi 3 gün var
Amiiiin insllh hepimize
Bi gun arayla pozitf goren de var 😁
Dayanabilirsn bat gunu yap

Olumlu olumsuz mutlaka paylaşırım sizinlede ama dua edin rabbim pozitif Görmek nasip etsin 🤰😇 Doğum günüm bu ayın 22 isinde en güzel hediyem yavrumun varlığını bilmek olur inşalllah 🙏🏼
Oyyy insllh cnm. Hayatinin en guzl hediyesini almak nasip olsn insllh bu ay

Kızlarrr gebelik var mı sizce testi yaptımmmm🤰🤨🙏🏼🙏🏼

Eklentiler

• CA4637DA-9F2A-4E7A-A555-ACD91F0314B7.webp
    CA4637DA-9F2A-4E7A-A555-ACD91F0314B7.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 2.992
  • 368F1B20-1CC3-402C-8FB1-AF7FE33FFEA8.webp
    368F1B20-1CC3-402C-8FB1-AF7FE33FFEA8.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 2.911
Back
X