Acil bakar mısınız?? Hamile miyim

Maviege16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
143
30
48
27
Bugün adetimin üzerinden 5 gün geçti hala olmadım sabah hiç halsizlik çöktü mide bulantısı ve baş ağrısı yaşadım ve istifra ettim adetimin ilk günü kan testi yaptırmıştım ve 1.20 çıkmıştı acaba geç döllenme vs olabilir mi dr a gittim hamilelik ihtimali olduğu için ilaç vermedi kan testi için de çarşamba günü çağırdı

Eklentiler

Canm acilmiyo foto

bu attıgın test negatıf kan da oyle ama hala daha hamıle olabılırsın belkı yenı dollenmıstır. bekle bıraz ıcme adet sokturucu ya da duphaston gıbı hamıleyken ıcılen tarzda bı sokturucu ıc

kesin sonuç kanda belli olur, doktor gözetiminde olmadan herhangi bir ilaç kesinlikle kullanmayın, inşallah vardır bebiş :)

Aynı şeyi bugün bende yaşadım benimde adetim 5 gün gecikti bende bugün test yaptım negatif çıktı ama senin gibi belirtim yok hiç ama adet belirtim de yok kafam çok karışık doktor seni 1 hafta dolsun diyemi çarşamba çağırdı acaba

Yol canım sağlık ocağına gitmiştim belirli günlermiş kan vermek o yüzden çarşamba dedi ama 1 hafta olmuş olacak o zaman da
Olmazsam adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…