Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani idrarı mı fazla damlattın anlamadm ama çizgi dağılmış sanki. Ne kadar zamanda çıktı çizgiSizce ??
Yani idrarı mı fazla damlattın anlamadm ama çizgi dağılmış sanki. Ne kadar zamanda çıktı çizgi
Talimatta yazdığı kadarYani idrarı mı fazla damlattın anlamadm ama çizgi dağılmış sanki. Ne kadar zamanda çıktı çizgi
Bir kaç gün önce de yaptmm yine silikti en son artık kan testine gidicemVar benceama dağılmış başka test varsa yarın tekrarla
5 dk içinde çıktıysa hamile olabilirsin ama sonradan belirdiyse çok ciddiye alma kan tahlili kesin çözümTalimatta yazdığı kadar
Sabah yaptmm sonra baktım böyle
İlk hamileliğimde de böyle oldu bakalım nasip artık5 dk içinde çıktıysa hamile olabilirsin ama sonradan belirdiyse çok ciddiye alma kan tahlili kesin çözüm![]()
İnsallah vardr öyleyse güzel haberler bekliyoruzİlk hamileliğimde de böyle oldu bakalım nasip artık
İnşallah canımİnsallah vardr öyleyse güzel haberler bekliyoruz
Canım suyun altına tut o dağılma düzeliyor. Eyer varsa çizgi kaybolmuyor.Sizce ??
Tuttum canım böyle yineCanım suyun altına tut o dağılma düzeliyor. Eyer varsa çizgi kaybolmuyor.
Testi tekrarlayın bence o test bozuk. Çünkü silik çizgi diğerinden daha kalın ve dağılmış duruyoTuttum canım böyle yine
Var gibi gözüküyor. Çünkü bizim gelinde yapmıştı dağılmış tı sonra ben suyun altına tuttum ve pozitifti. Şimdi 6 haftalık hamile ama dün düşük tehlikesi olduğunu öğrendik. Sizde biran önce kan verin en azından vitamin falan başlarsınız.Tuttum canım böyle yine
Şimdi farkettm çizgi t nin altında değil.
Çizgi t nin altında değil yalnız farkettiniz miVar gibi gözüküyor. Çünkü bizim gelinde yapmıştı dağılmış tı sonra ben suyun altına tuttum ve pozitifti. Şimdi 6 haftalık hamile ama dün düşük tehlikesi olduğunu öğrendik. Sizde biran önce kan verin en azından vitamin falan başlarsınız.
Farkettim canım çizgi kaymış gibi imkanınız varsa bi test daha yapın kesinleşsin.Çizgi t nin altında değil yalnız farkettiniz mi
Evet canım. Tekrarlanması daha doğru olur bu teste göre heveslenmesini istemem ama inşallah hamiledr rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahFarkettim canım çizgi kaymış gibi imkanınız varsa bi test daha yapın kesinleşsin.
Amin işallah Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın.Evet canım. Tekrarlanması daha doğru olur bu teste göre heveslenmesini istemem ama inşallah hamiledr rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahAmin işallah Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın.