Merhaba kızlar benimde en son birliktelik 2 ay önce oldu daha olmadı eşimle ben geçen ay 5 gün adet gördüm gibi ama bu ay hiç olmadım sadece 1-2 gün leke şeklinde geldi başka olmadı göğüs ağrılarım var sadece adet olacakmışım gibi belki bir umut böyle durumda hamile olan varmı?
Plastik bardağın üstüne 2 kaşık çamaşır suyu ve idrarını koy bi kaç dakikada bekle eğer köpürürse hamilesin ben 2 kere yaptım pozitif çıktı şimdi 2 buçuk haftalık hamileyim darısı inşallah sana olsun
Plastik bardağın üstüne 2 kaşık çamaşır suyu ve idrarını koy bi kaç dakikada bekle eğer köpürürse hamilesin ben 2 kere yaptım pozitif çıktı şimdi 2 buçuk haftalık hamileyim darısı inşallah sana olsun
Amin teşekkür ederim bende istiyorum ama eşimle uzağız en son 2 ay önce oldu yumurtlama günümde ilişki oldu diye hesapladım başka olmadığı için umutlu bakmıyorum