- 26 Nisan 2022
- 15
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi hilalliniz
-
Cok saol cnm bebeği gordm ama endişe ediyorn bu yüzdenİlk haftalarda bunlar gayet normal ayrıca 6 haftalık kalp atışı duyulmayabilir 5 haftada ben kese bile görmemiştim hamileliğe stresli başlamayın
Çok araştırmamanı çok takılmamanı öneririm doktor sorun yok diyosa endişelenmek boşa ben en başından beri doktor ne diyosa ona uydum birde hep tevekkül halindeydim Allah ne nasip ederse o dedim stres şu aşamada iyi gelmez relax olCok saol cnm bebeği gordm ama endişe ediyorn bu yüzden
Bana dedi ki şuan ufak kan ve idrar sonuçların normal 20 gün sonra gel dediÇok araştırmamanı çok takılmamanı öneririm doktor sorun yok diyosa endişelenmek boşa ben en başından beri doktor ne diyosa ona uydum birde hep tevekkül halindeydim Allah ne nasip ederse o dedim stres şu aşamada iyi gelmez relax ol
Ultrason görüntüsü normal görünüyor.Kızlar 4+6 haftalıkken doktara gittim 5+4 haftalık mis kese gözüktu GS 7.5 mm beni 2 hafta sonra tekrar çağırdı gittim 6+6 olmam lazımdı 6+4 çıktı ve göbekten sadece kese gözüktü vajinalda çıktı embriyo crl 6.5mm ben doktra kalp atışını sordm bana ufak dedi bebek. başına böyle bişey gelmiş olan var mı kalp atışını geç duyan ve bir geride bir ilerde haftalar ve kesenin yüksekten küçülmesi görüntüde yolk kesesi var mı acaba görüntü normal mi kesede bozukluk fln
Tamam dediği gibi ilerle hiç kafana bişey takma bu sitenin en evhamsız insanıyla karşılaştın hahahBana dedi ki şuan ufak kan ve idrar sonuçların normal 20 gün sonra gel dedi
Kesen gayet güzel bebk oluşmuş muhtemelen kalp atımıda vardır ama çok zayıftır suan bebek büyüdükçe netleşiyor. Ilk haftalar cok araştırmak cok bilmek iyi değil cok ihtimal var cunku csnim ama haftan kesen vs guzel tadini çıkar yakinda bulantilar vs de olur.bsonraki randevuda daha net konuşur drKızlar 4+6 haftalıkken doktara gittim 5+4 haftalık mis kese gözüktu GS 7.5 mm beni 2 hafta sonra tekrar çağırdı gittim 6+6 olmam lazımdı 6+4 çıktı ve göbekten sadece kese gözüktü vajinalda çıktı embriyo crl 6.5mm ben doktra kalp atışını sordm bana ufak dedi bebek. başına böyle bişey gelmiş olan var mı kalp atışını geç duyan ve bir geride bir ilerde haftalar ve kesenin yüksekten küçülmesi görüntüde yolk kesesi var mı acaba görüntü normal mi kesede bozukluk fln
Evet cnm kese oluştu ama kalp atisii diye sorduğumda doktor ufak dediUltrason görüntüsü normal görünüyor.
Kese içinde embriyo oluşmuş var görünüyor
Bazı doktorlar küçük oldugu için dinletmiyor bende o haftalarda dinleyememiştim doktor kalp atışı var dediyse düşünme gerisini senEvet cnm kese oluştu ama kalp atisii diye sorduğumda doktor ufak dedi
Bazı doktorlar küçük oldugu için dinletmiyor bende o haftalarda dinleyememiştim doktor kalp atışı var dediyse düşünme gerisini sen
Ahahah ilerliyoruz bakalımTamam dediği gibi ilerle hiç kafana bişey takma bu sitenin en evhamsız insanıyla karşılaştın hahah
Korkma istersen başka bi doktora daha gitYYok cnm hicbirsey demedi bana ben kalp atışı diye sorunca oda bana dedi ki daha ufak
Yok cnm korkmuyorum hiçbir şikayetim yok ama galiba kalp atışını gördü çünkü Altan bakmıştı ama sanırım ufak dedi dinletmediKorkma istersen başka bi doktora daha git
Hadi bakalımAhahah ilerliyoruz bakalımdaha gitmedi kalp atışına 7+6 bayramdam sonra özele ilerliycz yavaştan
Banada öyle yapmıştı o görmüştür sen endişe etmeYok cnm korkmuyorum hiçbir şikayetim yok ama galiba kalp atışını gördü çünkü Altan bakmıştı ama sanırım ufak dedi dinletmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?