bilmiyorum sadece gecikmeden çok korkuyorum artıkYa nasıl hamile kalabildiğini düşünüyosun ki bu yolla?
Keşke bu kadar kolay olsaydı hamile kalmak :-( psikolojik olarak adetiniz gecikiyor. Test yapın negatifi görünce direk adet olacaksınızdır.kızlar benim son reglim 5 temmuzda bitti ve erkek arkadaşımla 14 temmuzda sadece hafif sürtünme ile 2 3 snlik temas oldu vajina çevresine boşalma olmadı(en azından ben görmedim) 27sinde regl olamam gerekirken olmadım.5 gün oldu gecikme marketten aldığım hızlı gebelik testi yaptım bu öğlen negatif ama ilk idrar değil.denemediğim şey kalmadı bu süreçte regl olmak için ama hala olmadım karın ağrısı bel ağrısı hatta göğüste hafif dolgunluk da var.Çok kokuyorum benim fark etmediğim bir şekilde elden bulaşmış olma durumu ya da başka bir şey olabilir mi.(not düşeyim antibiyotik kullanıyordum sivilce için ve 2 hafta çok feci kabızlık da çektim bununla alakalı da olabilir mi)
marketten bir tane alıp yaptım dediğim gibi ama eczaneden almam lazım sanırım umarım hiçbir şey yok ve yakında olurum.Keşke bu kadar kolay olsaydı hamile kalmak :-( psikolojik olarak adetiniz gecikiyor. Test yapın negatifi görünce direk adet olacaksınızdır.
Markette test mi satılıyormarketten bir tane alıp yaptım dediğim gibi ama eczaneden almam lazım sanırım umarım hiçbir şey yok ve yakında olurum.
biliyorum çok fazla darladığımı ama elimde değil stres oluyorum maalesefaynı konu dünde açıldı ama ne yazsak tatmın edemiyoruz sizi
konu açılınca farklı şeyler duymayı umuyorsun ama değil herkes aynısını söyleyecek doktora gıdın korkuyorsanızbiliyorum çok fazla darladığımı ama elimde değil stres oluyorum maalesef
first test markalı bi hızlı gebelik testiydiMarkette test mi satılıyor
haklısın ben de çok yıpranmış hissediyorum artık zatenkonu açılınca farklı şeyler duymayı umuyorsun ama değil herkes aynısını söyleyecek doktora gıdın korkuyorsanız
bu kadar korkuyorsan erkek arkadaşınla bişeyler yaşamamalısın ruh sağlığını etkiliyor olan sana olmuşfirst test markalı bi hızlı gebelik testiydi
haklısın ben de çok yıpranmış hissediyorum artık zaten
ya zaten çok nadir oluyor ama dediğin gibi yapmalıyım 5 gündür kendime gelemedim teşekkür ederim yardım ettiğiniz için debu kadar korkuyorsan erkek arkadaşınla bişeyler yaşamamalısın ruh sağlığını etkiliyor olan sana olmuş
Allah aşkına hangi market satıyor arkadaşım bunufirst test markalı bi hızlı gebelik testiydi
haklısın ben de çok yıpranmış hissediyorum artık zaten
yerel bir marketAllah aşkına hangi market satıyor arkadaşım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?