Regl oldum canım bir kere daha anladım days doctor hayal kırıklığıBence pozitif ama şöyle ilk idrarla çok net fakat ikinci idrarda neredeyse yok hatta görmüyorum bile negatif çıkmış sıvı tüketimi olmamasına rağmen o yüzden testler de farklı markalar denemenizi tavsiye ederim ya awox alın ya da predictor ya da prodoctor bunlar garanti sonuç trendyoldan sipariş verseniz 1-2 güne gelir nöbetçi varsa ordan da alabilirsiniz
Bu marka yalancı pozitif veriyor predictor yada awox ile deneyinAdet gecikmesinin 4.günü ara ara lekelenme ama az önce daha yoğun lekelenme oldu . Kızlar silik olan ilk idrarla diğeri ise emin olmak için 2 . İdrarla yaptım ama o ara süreçte hiç birşey içmedim yemedim marka days doctor . Hangisine inanmam gerek yada inanmalıyım
Adete yakın hormon dalgalanmalaeını da beta olarak algılayabiliyorlarRegl oldum canım bir kere daha anladım days doctor hayal kırıklığı
Emin oldum artıkBu marka yalancı pozitif veriyor predictor yada awox ile deneyin
Ne kadar karmakarışık 1 seneden beri hayatımAdete yakın hormon dalgalanmalaeını da beta olarak algılayabiliyorlar
Canım days doctorsa aman aman.. iki kez farklı aylarda 4 test pozitif verdi hepsndede heyecanla kan verdim ama negatif başka markalar öneririm özellikle awox bu konuda çok iyi bence?? Hiç böyle başına gelen yokmu . Pozitif testten sonra adet olup hamile olduğunu öğrenen varmı
Anladım canım çok sağol hangi renk onlarda renk var mıCanım days doctorsa aman aman.. iki kez farklı aylarda 4 test pozitif verdi hepsndede heyecanla kan verdim ama negatif başka markalar öneririm özellikle awox bu konuda çok iyi bence
Hemen hemen her ay test yapıyorum o yüzden o hangi renkti hatırlayamıyorum sadece umutlandırıp üzdüğü için markayı aklımda banlamıştımAnladım canım çok sağol hangi renk onlarda renk var mı
Anladım canım sağolHemen hemen her ay test yapıyorum o yüzden o hangi renkti hatırlayamıyorum sadece umutlandırıp üzdüğü için markayı aklımda banlamıştım