Acil bakar misiniz silik çizgi

şuan moralim gerçekten çok bozuk kanama gibi bişi geldi ve kan verdim sonucu bekliyoruz ama sanırım düşük gerçekleşiyor dedi doktor :( bir ümit bekliyorum inşallah bebeim bizi bırakmaz :(

valla ben adetime 1 hafta kala yaptım 3 gün kala yaptım 1 gün geçti yaptım buraya attığım resimde de 3 gün geçmişti yaptım hatta ogün doktora da gitmiştim doktor göremedi ultrasonda kandan bakalım dedik kan değerlerimde 48.98 çıkınca hamilesiniz dedi doktor şükürler olsun yarın gidicem keseyi görmeye.benim ilk yaptığım test sizin ki gibi çıkmıştı bence var sizdede bebiş Allahın izniyle :)
Şuan kaç aylık hamilesiniz

Kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz acaba ☺️bu ay yumurtlamam geç oldu yani ayın 6 da pembe leke 7 ve 8 kahverengi leke akşamında da sümüksü akıntı . Şimdi ben yumurtlamadan sonra adet olmak için ayın 6 nın üzerine mi 14 koycam yoksa sümüksü akıntının üstüne mi ne olur cevaplayın 🥹🙏🏻

Benim testime de bakar mısınız dört beş gün var dayanamadım yaptım silik çizgi çıktı normalde hiç böyle çıkmamıştı ben hayal mi görüyorum

Kızlar regl günüm dört gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221129_163508.webp
    IMG_20221129_163508.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20221128_142420_493.webp
    IMG_20221128_142420_493.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar regl günüm dört gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
Hamilelik var canim tbrkler🙂ama cokk cok yeni bnmkide boyleydi dikkat et beta hcg 2 gunde bir takup et

Hamilelik var canim tbrkler🙂ama cokk cok yeni bnmkide boyleydi dikkat et beta hcg 2 gunde bir takup et
İki gün önce yapmıştım bu testi fotosunu yaptığım gün çekmiştim aklımda şüphe kaldı sormak istedim yarın tekrardan yapsam acaba daha net çıkar mı

Back
X