Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reglim gecikti bugün 6. Günüm 5-6 gündür regl olcakmışım gibi kramplarim göğüs hassasiyetim vs var bu sabah kaset test yaptım anında çıktı
ekliyorum yorumlar mısınız?
Reglim gecikti bugün 6. Günüm 5-6 gündür regl olcakmışım gibi kramplarim göğüs hassasiyetim vs var bu sabah kaset test yaptım anında çıktı
ekliyorum yorumlar mısınız?Eki Görüntüle 3603711
Belirtilerimde şöyle regl gecikme 1. Günden itibaren kasık ağrısı şiddetli bel ve sirt ağrısı bide benim hafif beyaz şeffafa dönük akıntı oldu göğüslerimde hassas tabii regl belirtileriyle aynıydı yani tamamı