B bzeynep0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2020 525 347 53 18 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bzeynep0 #1 Beylikdüzünde oturuyorum tekrar gitmek istemiyorum oraya, başka bi devlete yada özele gitsem onlar sonucu göremez mi?
Beylikdüzünde oturuyorum tekrar gitmek istemiyorum oraya, başka bi devlete yada özele gitsem onlar sonucu göremez mi?
C ceylin1907 Mucizemi bekliyorum Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Eylül 2011 5.046 3.801 373 İstanbul 18 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bzeynep0 #2 bzeynep0 .!.: Beylikdüzünde oturuyorum tekrar gitmek istemiyorum oraya, başka bi devlete yada özele gitsem onlar sonucu göremez mi? Genişletmek için tıkla... Yok malesef bende orda yaptırdım kendi bilgisayarıilarında yazdırdılar sonucu
bzeynep0 .!.: Beylikdüzünde oturuyorum tekrar gitmek istemiyorum oraya, başka bi devlete yada özele gitsem onlar sonucu göremez mi? Genişletmek için tıkla... Yok malesef bende orda yaptırdım kendi bilgisayarıilarında yazdırdılar sonucu
B bzeynep0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2020 525 347 53 18 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bzeynep0 #3 ceylin1907 .!.: Yok malesef bende orda yaptırdım kendi bilgisayarıilarında yazdırdılar sonucu Genişletmek için tıkla... Ama e nabızda gözüküyor sonuç kağıdında grafik vs mi var? Bir de kadın doğumdan mı randevu aldınız sonuç için? Perinatologdan tekrar alamıyorum çünkü
ceylin1907 .!.: Yok malesef bende orda yaptırdım kendi bilgisayarıilarında yazdırdılar sonucu Genişletmek için tıkla... Ama e nabızda gözüküyor sonuç kağıdında grafik vs mi var? Bir de kadın doğumdan mı randevu aldınız sonuç için? Perinatologdan tekrar alamıyorum çünkü
C ceylin1907 Mucizemi bekliyorum Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Eylül 2011 5.046 3.801 373 İstanbul 18 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bzeynep0 #4 bzeynep0 .!.: Ama e nabızda gözüküyor sonuç kağıdında grafik vs mi var? Bir de kadın doğumdan mı randevu aldınız sonuç için? Perinatologdan tekrar alamıyorum çünkü Genişletmek için tıkla... Evet grafik oluyor yüzde filan yazıyor Ben perinatoloji takipliydim ama siz kadın doğum gebe polikliniği ndede sonucu yorumlatabilirsinis
bzeynep0 .!.: Ama e nabızda gözüküyor sonuç kağıdında grafik vs mi var? Bir de kadın doğumdan mı randevu aldınız sonuç için? Perinatologdan tekrar alamıyorum çünkü Genişletmek için tıkla... Evet grafik oluyor yüzde filan yazıyor Ben perinatoloji takipliydim ama siz kadın doğum gebe polikliniği ndede sonucu yorumlatabilirsinis