Acil bakar mısınız

Yediğiniz içtiğiniz şeyler gebelik varsa düşsün diye mi? Cidden merak ettim.
Bu arada gebelik ihtimali var.
Hayır hayır kesinlikle değil. Sadece regl olmaya çalışıyorum içim içimi kemiriyor çünkü bu kadar erken belirti olur mu yani göğüsten bu kadar erken sıvı gelir mi yada içtiklerimden dolayı olamaz mı akıntılar

3 aydır adetim gecikiyor 10 gün 15 gün hep ilaçla oldum bu ayda doktor kontrol hapı verdi hem düzenler hem korur dedi bu defada adetim bir hafta önce oldu adet olmadan eşimle bir kacamagimiz olmuştu ve kahverengi akıntı oldu hep adet kırmızı değilde az az ama uzun süren bir adet oldu sonrasında bu test

Eklentiler

• IMG20220128161923.webp
    IMG20220128161923.webp
    28 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2022-01-28-16-21-55-17_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2022-01-28-16-21-55-17_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 46
Yediğiniz içtiğiniz şeyler gebelik varsa düşsün diye mi? Cidden merak ettim.
Bu arada gebelik ihtimali var.
Hayır hayır kesinlikle değil. Sadece regl olmaya çalışıyorum içim içimi kemiriyor çünkü bu kadar erken belirti olur mu yani göğüsten bu kadar erken sıvı gelir mi yada içtiklerimden dolayı olamaz mı akıntılar çünkü s

Benim hiç böyle belirtim olmadı
Belirtiler bu şekilde olmasa düşünmem de böyle olunca ister istemez oluyor
göğüsten sıvı gelmesi aslında hamile değilken iyi değildir hormonlarınızda bir sıkıntı vardır belki prolaktin değeriniz fazla olabilir bu zaten başlı başına cocuk yapmayı zorlaştırır akıntı vs bunlar adet belirtisi de aynı zamanda gebelikte genellikle göğüslerde şişme bi ağrı hissedersiniz ilk olarak

Benim hiç böyle belirtim olmadı

göğüsten sıvı gelmesi aslında hamile değilken iyi değildir hormonlarınızda bir sıkıntı vardır belki prolaktin değeriniz fazla olabilir bu zaten başlı başına cocuk yapmayı zorlaştırır akıntı vs bunlar adet belirtisi de aynı zamanda gebelikte genellikle göğüslerde şişme bi ağrı hissedersiniz ilk olarak
dua edip beklemekten başka çarem yok sanırım 😢 kendiliğinden gelmedi sıktığımda geldi bahsettiğim bu sıvı hadi gelen akıntıyı soğan suyu maydonoz suyuna bağlamıştım ama bu göğüste olana anlam veremedim

dua edip beklemekten başka çarem yok sanırım 😢 kendiliğinden gelmedi sıktığımda geldi bahsettiğim bu sıvı hadi gelen akıntıyı soğan suyu maydonoz suyuna bağlamıştım ama bu göğüste olana anlam veremedim
Ben hamileyim sıkıyorum gelmiyo bence gelse bende de gelirdi rahat ol 😊 cocuk o kadar kolay olabilen birşey değil ya araştırın biraz googleda sorun bi ihtimali 😊

Ben hamileyim sıkıyorum gelmiyo bence gelse bende de gelirdi rahat ol 😊 cocuk o kadar kolay olabilen birşey değil ya araştırın biraz googleda sorun bi ihtimali 😊
Allah'ım size bağışlasın inşallah 🙏 ah ablam zaten araştırmaktaan yedim kafayı bende kendime diyorum o kadar kolay değil insanlar uğraşıyor diye ama hal böyle olunca maalesef o korku susmuyor. Bir yandan sivilcelerimle avutuyorum kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi siz düşünün. Yaşadığım şeyin pişmanlığı ve olasılıkları o kadar ağır ki bedeli de galiba bu. O o kadar emin ki imkansız diyor ama ben hala ikna olamıyorum

Allah'ım size bağışlasın inşallah 🙏 ah ablam zaten araştırmaktaan yedim kafayı bende kendime diyorum o kadar kolay değil insanlar uğraşıyor diye ama hal böyle olunca maalesef o korku susmuyor. Bir yandan sivilcelerimle avutuyorum kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi siz düşünün. Yaşadığım şeyin pişmanlığı ve olasılıkları o kadar ağır ki bedeli de galiba bu. O o kadar emin ki imkansız diyor ama ben hala ikna olamıyorum
Evet doğrudur ama eminim bu olaydan sonra da bir ders cıkarmıssındır yani yaşadığın telaşa bakılırsa bazı şeylerin yanlış olduğunu düşünüyorsun sende inşallah hakkında hayırlısı olur canım korkuların boşunadır 🙏🏻

Belirti aradığım için o kadar inceledim ki vücudumu göğsümü sıkınca da dediğim gibi bir sıvı geldi
Allah Allah çok ilginç çevremde bir çok hamilelik oldu çocuk doğmadan sıktıklarında süt geldiğini duymadım. Ondan şaşırdım? Adet oldunuz mu peki

Yaptım test şimdi negatif herkese iyi kötü yorumları için teşekkür ederim

benim adet döngüsü 11. Gün korunmasız ilişkim oldu ama kesinlikle içe boşalma olmadı. Regl 4 gün kaldı ve tek belirtim sivilce benim sorum şu soğan suyu maydonoz suyu içtim ve çörekotu yedim 2 gün bunları yaptım ve kahverengi pembemsi bir akıntım oldu bugünde göğsümü sıktım ilk başta kahvemsi sıvı geldi sonrasında beyaz sıvı bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa stresten belirti aradığım için mi lütfen yargılamayın yeterince pişmanım ve çok korkuyorum
Regl ile hamilelik belirtileri birbirine benzer bunu anlamanın en iyi yolu regl gününüzün geçmesi ama çok sıkıntı etmişsiniz biraz gevşeyin. Çok düşük ihtimal gebe olma şansınız ama bence değilsinizdir. Stres yapmayın regl gününüzü etkiler.

Regl ile hamilelik belirtileri birbirine benzer bunu anlamanın en iyi yolu regl gününüzün geçmesi ama çok sıkıntı etmişsiniz biraz gevşeyin. Çok düşük ihtimal gebe olma şansınız ama bence değilsinizdir. Stres yapmayın regl gününüzü etkiler.
Teşekkürler bugün 16. Gün test yaptım negatif 🙏

Back
X