acil bakar mısınız

Etrafımdakiler hamilelik istemediğinde maydanoz suyu kaynatıp içiyordu. Hamilelere bu yüzden maydanoz önerilemiyor diye biliyorum ama doktora gidip doğru bir yol öğrenmek en mantiklisi

sabah ilk testim silik çizgi çıktı ama daha sonrasında yine yaptım ve negatif çıktı bunun sebebi nedir
Sabah idrarı daha yoğundur, yeniyse akşam görünmeyebilir, test de bozuk olabilir

Doktora gidip kürtaj olacaksın. Kendi başına bir şey yapma canından olursun.
Mesajıma niye beğenmediniz anlamadim sizinkisinden çok farklı bir şey söylemedim? Eğer bu tarz yazılara karşı negatifseniz başlığı açanın begenmezsiniz.

Mesajıma niye beğenmediniz anlamadim sizinkisinden çok farklı bir şey söylemedim? Eğer bu tarz yazılara karşı negatifseniz başlığı açanın begenmezsiniz.
İnternette platformlarda böyle şeyler yazmayın, googleda yazanlara bir de siz eklemeyin.evde kendi kafasına şeyler yapacak olan /yapan insanlar var. Doğru olan doktora gitmesini tavsiye etmektir.

Maydanoz kürü onerdiginiz için beğenmedim attım. Tabi ki kürtaj vs için değil. Kendi başına bir şeyler yaparsa kanamadan ölebilir, içinde parça kalabilir...

bak geçen sefer de gebelik testim silik çıktı demişsin sen taklaya geleceksin ben sana söyleyeyim sevişip sevişip bi milyon tane konu açıyorsun madem korkuyorsun tut kendini yapma 19 yaşındasın birde yani

Back
X