- 6 Haziran 2024
- 56
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi bilinmeyen000
gebelik testim silik çizgi çıktı gebeliğin oluşmaması için ne yapabilirim? düşük için ne yapabilirim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasal olarak 10 haftaya kadar kürtaj olabilirsiniz. Hemen kadın doğuma gidip öğrenin ona göre doktorunuzla hareket edin.gebelik testim silik çizgi çıktı gebeliğin oluşmaması için ne yapabilirim? düşük için ne yapabilirim?
sabah ilk testim silik çizgi çıktı ama daha sonrasında yine yaptım ve negatif çıktı bunun sebebi nedirBi gidin kan verin önce. Bu tarz sağlık konularını da doktorunuzla konuşun, burada merdiven altı kürtaj tavsiyesi veremez kimse size
Sabah idrarı daha yoğundur, yeniyse akşam görünmeyebilir, test de bozuk olabilirsabah ilk testim silik çizgi çıktı ama daha sonrasında yine yaptım ve negatif çıktı bunun sebebi nedir
Doktora gidip kürtaj olacaksın. Kendi başına bir şey yapma canından olursun.gebelik testim silik çizgi çıktı gebeliğin oluşmaması için ne yapabilirim? düşük için ne yapabilirim?
Mesajıma niye beğenmediniz anlamadim sizinkisinden çok farklı bir şey söylemedim? Eğer bu tarz yazılara karşı negatifseniz başlığı açanın begenmezsiniz.Doktora gidip kürtaj olacaksın. Kendi başına bir şey yapma canından olursun.
İnternette platformlarda böyle şeyler yazmayın, googleda yazanlara bir de siz eklemeyin.evde kendi kafasına şeyler yapacak olan /yapan insanlar var. Doğru olan doktora gitmesini tavsiye etmektir.Mesajıma niye beğenmediniz anlamadim sizinkisinden çok farklı bir şey söylemedim? Eğer bu tarz yazılara karşı negatifseniz başlığı açanın begenmezsiniz.
Çok haklısınız daha temkinli davranicamİnternette platformlarda böyle şeyler yazmayın, googleda yazanlara bir de siz eklemeyin.evde kendi kafasına şeyler yapacak olan /yapan insanlar var. Doğru olan doktora gitmesini tavsiye etmektir.
Maydanoz kürü onerdiginiz için beğenmedim attım. Tabi ki kürtaj vs için değil. Kendi başına bir şeyler yaparsa kanamadan ölebilir, içinde parça kalabilir...Mesajıma niye beğenmediniz anlamadim sizinkisinden çok farklı bir şey söylemedim? Eğer bu tarz yazılara karşı negatifseniz başlığı açanın begenmezsiniz.