Acil bakar mısınız

kirazbahcesi97

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
133
40
13
28
Kızlar 4+6 haftalık hamileyim bugün belim bacaklarım ve başım ağrıyor. Bu durum normal mi çok halsizim baş ağrısı mahvetti beni

Yat uyu, dinlen, olur böyle şeyler, kanama varsa doktora gidersin, hayırlısıyla büyüt inşallah

Bunu bir platformdan bilmemiz mümkün değil ki yani bu tip belirtiler hem gebelikte hem gribal enfeksiyonda da olur. Bu yüzden acil'den bilgi almanız daha faydalı olur. Bitki çayı vs içmeyin ve doktora danışmadan herhangi bir gribal enfeksiyon ilacı kullanmayın.

Bunu bir platformdan bilmemiz mümkün değil ki yani bu tip belirtiler hem gebelikte hem gribal enfeksiyonda da olur. Bu yüzden acil'den bilgi almanız daha faydalı olur. Bitki çayı vs içmeyin ve doktora danışmadan herhangi bir gribal enfeksiyon ilacı kullanmayın.
Tamam şimdi acile gidiyorum zaten inşallah gebeliktendir

Tamam şimdi acile gidiyorum zaten inşallah gebeliktendir
E hadi bakalım inşallah🌸

Back
X