Acil bakar mısınız

manyakkedi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
250
34
13
24
Kızlar 7 haftalık hamileyim daha önce iki kimyasalım olduğu ve kan uyuşmazlığım olduğu için doktor progestan ve coaspirin diye ilaç yazdı 4 gündür bu ilaçları kullanmıyodum baş dönmesi yaptığı için bugün kullandım kahverengi akıntı yaptı ilaçlar yapmış olabilir mi doktor da kırmızı şekline dönmediği sürece sıkıntı yok diyor

Kızlarr

Canım coraspin kanama alanı yapabilir. İlerlerse lekelenme veya rengi kırmızı-pembeye dönerse muhakkak doktoruna git. bu arada coraspin baş dönmesi yapmaz progestan baş dönmesi yapar onu da doktoruna söyle fitil olarak kullanmanı önerir sana o zaman baş dönmesi yaşamazsın ama sakın kafandan ilaçları bırakma bak düşük tehliken varsa bile o progestan önler coraspin kan uyuşmazlığı için çok önemli.

İlaçları kullanmayı bıraktım etkileri çok fazla olunca

Ben gebeligimi öğrendiğimin ertesi günü kahverengi lekeler oldu hep peçeteye silince hiç gelmedi ama çamaşırım da sürüntu şeklinde ufak ufak oldu. Bu arada Dr bir sıkıntı olmadığını normal olduğunu söyledi kontrole gittim keseyi bebeği gördük. Cumartesi biraz kanamam oldu hemen Dr koştuk deum gelene kadar beni odaya aldilar kan uyusmazligimiz oldugu için test yapıldı serum takıldı. Drum gelince ultrasona aldı karından baktı ve çok ufak bir kese dişin da kanama alanı var ama çok onemli değil dedi. Kalp atışını goremwzmiyiz dedim çok erken dedi 5+5 dim galiba . Neyse kese hersey güzel. İstersen vajinal de bakabiliriz dedi hatta rahim yolundaki eski kanı gazlı bezle temizledi. Bana da gösterdi çok koyu mukuslu bir akintiydi. Daha si ra ultraso la da kontrol etti bir sorun yok derken ben kalp atışını gördüm evet dedi Dr renkli doplerle damarlı kan akışı olan bölgeler belli oluyor kırmızı bir nokta yanıp sonuyor sesini dinletmwk istedi ama çok derinden geliyordu ufak olduğu için muhtemelen. O yüzden kahverengi leke ağrı kramo ve kırmızı kanama olmadığı sürece çok sorun olmuyor. İçini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…