• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bakar mısınız

kirazcicegi2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
22
3
1
19
17 eylülde kondom kullanmadan bir birliktelik yaşadım,içime boşalma olmadı ben yinede korktuğum için ella kullandım ilişkiden bir saat sonra, şuan reglim beş gün gecikti bende kaset test aldım yaptım negatif çıktı yani demek istediğim bunlara rağmen gebelik olur mu? deneyimlerinize ihtiyacım var,yani hamilelikk olabilir mi? ki ben çok düzenli regl olan biri de degilim aslında doktor pcos görünümün var demişti mesela ağustosta hiç regl olmadım tartusal kullandım eylulun 1inde olmuştum 17 eylulde de ilişki yaşadım kondom yoktu ve ella kullandım ilişkinin üzerinden 22 gün geçti ve beş gün geciktim testim negatif,

Sürekli bunun paniğinde konular açana kadar biraz korunmayı mı öğrensen? Ellanın yan etkilerine bak neden geciktiğini anlarsın

Sürekli bunun paniğinde konular açana kadar biraz korunmayı mı öğrensen? Ellanın yan etkilerine bak neden geciktiğini anlarsın

abla haklısın sadece burdaki insanların tecrübezini dinlemek istediğim için soruyorum evet ella gecikmeye sebep ama asıl sormak istediğim şey beş gün gecikmede testin doğru sonuç verip vermeyecegi

abla haklısın sadece burdaki insanların tecrübezini dinlemek istediğim için soruyorum evet ella gecikmeye sebep ama asıl sormak istediğim şey beş gün gecikmede testin doğru sonuç verip vermeyecegi
5 gun gecıkmeden degıl ılıskı ustunden 22 gun gecınce evet tesste cıkar

tesekkur ederim eczanede bir hafta gecikmede çıkar demişti, erken gebelik testi alacaktım days doctors vardı onun icin yalancı pozitif çıkarıyor yazıyodu burda psikolojim mahvolur diye almadım
yok tam yumurtlama donemınde ılac ıcıldıgınde( oncesınde yanı ) ılac yumurtlamayı engellıyor ertelıyor kı oylelıkte hamılelıgı onluyor . işe yarama seklı bu. sımdı senın 1 hafta gec yumurtlama olduysa zaten gec adet olcaksın ve bosa stres oluyorsundur
:) yumurtlama adetın ortasında olur ya hanı evet 1 hafta gecıkmede hamıleysen bellı oluyor da senın durumun net sen ıkı bır ılıskıye gırmemıssın yakın bı donemde de gırmemıssın tarıhı bellı . dollenmeydı yerlesmeydı hesap yapsan 5 haftalık olursun o da artık sılık cızgı yalancı pozıtıf falan gıbı olmaz bıldıgın cızgı olur :)) yanı kaset test al erken olanlardan degıl. artımed olmayan bısey

19 yasindaki cocugun derdine bakar misiniz? Bari o kondomu tak da bin bir turlu hastalik var onlardan korun.

yok tam yumurtlama donemınde ılac ıcıldıgınde( oncesınde yanı ) ılac yumurtlamayı engellıyor ertelıyor kı oylelıkte hamılelıgı onluyor . işe yarama seklı bu. sımdı senın 1 hafta gec yumurtlama olduysa zaten gec adet olcaksın ve bosa stres oluyorsundur
:) yumurtlama adetın ortasında olur ya hanı evet 1 hafta gecıkmede hamıleysen bellı oluyor da senın durumun net sen ıkı bır ılıskıye gırmemıssın yakın bı donemde de gırmemıssın tarıhı bellı . dollenmeydı yerlesmeydı hesap yapsan 5 haftalık olursun o da artık sılık cızgı yalancı pozıtıf falan gıbı olmaz bıldıgın cızgı olur :)) yanı kaset test al erken olanlardan degıl. artımed olmayan bısey
yani suan hiçbir sorun yok değil mi hamile degilim ve ilaçtan yada stresten gecikiyorum ben kaset test ile yaptim

cok uzucu gercekten ama allaha ilk duam hamile olmamak böyle bir seyde canıma kıymaktan baska bir sey yapamam cunku
Korkmayın hamile değilsinizdir keşke bu kadar kolay olsaydı hamile kalmak. Ama hiç bir yöntem %100 korunma yöntemi değildir. Şuan psikolojik olarak adetiniz gecikiyor kanda gebelik testi yaptırın stresiniz ortadan kalkınca adetiniz de gelecektir.

Korkmayın hamile değilsinizdir keşke bu kadar kolay olsaydı hamile kalmak. Ama hiç bir yöntem %100 korunma yöntemi değildir. Şuan psikolojik olarak adetiniz gecikiyor kanda gebelik testi yaptırın stresiniz ortadan kalkınca adetiniz de gelecektir.
kandan yaptıramıyorum,dun tekrar erkek arkadaşımla konuştuk ve boşalmadığını söyledi ilaç içtiğin için gecikiyor dedi,tek yapabildigim beklemek ve idrar testi yapmak o da negatif çıktı zaten

Back
X