Bende görüyorum geliyor bebişşşşşsEki Görüntüle 3122332 kızlar test bozuk olabilir mi acaba ben çizgi görüyorum gibi sanki
Ya arkadaşlarım testin kendi çizgisidir o diyor test yanlış diye çok korkuyorumBende görüyorum geliyor bebişşşşşshayırlı olsun
Arkadaşlarım testin kendi çizgisidir belki test bozuktur sevinme diyor inşallah test bozuk değildir lütfen dua edinHayırlı olsun
Ben de görüyorum. Hemen çıktıysa pozitif. Sabah ilk idrarla tekrarlayın ya da direkt kan verin kesin sonuç alırsınız.Eki Görüntüle 3122332 kızlar test bozuk olabilir mi acaba ben çizgi görüyorum gibi sanki
Ben o kadar test yaptım, ben de hiç 2. Çizgi negatifken çıkmadı.Arkadaşlarım testin kendi çizgisidir belki test bozuktur sevinme diyor inşallah test bozuk değildir lütfen dua edin
Kan verim ama çok korkuyorum kesin 0 göreceğim diye sanki test bozuk gibi geliyor nedenseBen de görüyorum. Hemen çıktıysa pozitif. Sabah ilk idrarla tekrarlayın ya da direkt kan verin kesin sonuç alırsınız.
O zaman böyle bekleyin acaba pozitif mi negatif mi diye. Daha iyi mi böylesi?Kan verim ama çok korkuyorum kesin 0 göreceğim diye sanki test bozuk gibi geliyor nedense
Beş dakika falan sürdüBen o kadar test yaptım, ben de hiç 2. Çizgi negatifken çıkmadı.
5-10 dakika içinde çıktıysa sevinebilirsin
verdim onay bekleniyor yazıyorO zaman böyle bekleyin acaba pozitif mi negatif mi diye. Daha iyi mi böylesi?
Negatif çıkarsa dünyanın sonu değil. Her şey vaktine gebe sonuçta. Vakti gelmişse hamilesinizdir. Kan verin.
Ne zaman verdiniz? Özelde mi verdiniz? Kaç saate çıkar dediler? Heyecan yaptım.Beş dakika falan sürdü
verdim onay bekleniyor yazıyor
Testin kendi çizgisi böyle değil canım. İlk 10 dakikada çıkmış çizgi 100 de 99 doğru bilgi verirYa arkadaşlarım testin kendi çizgisidir o diyor test yanlış diye çok korkuyorum
33 çıktı adetime 5 gün varNe zaman verdiniz? Özelde mi verdiniz? Kaç saate çıkar dediler? Heyecan yaptım.
Süper33 çıktı adetime 5 gün var
Tebrik ederim.33 çıktı adetime 5 gün var
Evet ya çok erken öğrendimTebrik ederim.İnşallah sağlıcakla ilerlesin. ❤❤❤❤
Çok erken öğrenmiş oldunuz.
İnşallah sağlıkla yükselir değerimTebrik ederim.İnşallah sağlıcakla ilerlesin. ❤❤❤❤
Çok erken öğrenmiş oldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?