Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun gayet belli çizgisi gözünüz aydinGeçen ay 3 Temmuz da adet oldum 8 inde bitti dün akşam test yaptım bu ay 31 Temmuz adet olmam lazımdı 5 Ağustos bitmesi lazım dı adet olmadım 3 gün öncede iki damla kan vardı iç çamaşırımda gebe olma ihtimalim var mı![]()
Gözün aydın canım sen yarın ver mutlaka baya belli çıkar kandaAyyy inşallah ilk bebeğim olucak inşallah kan testi vericem 6 gün gecikme var yarın gidip vereyim mi diyorum yoksa cuma ya kadar beklesem mi kafam karıştı çizgiler bazen yalan oluyor deniliyor![]()
Bende 31 temmuzda regl olmam lazımdı şüphelendim regl günüm gelmeden erken test yaptım çok silik çıktı gittim kan verdim beta 46 çıktı iki gün sonra bidaha verdim 150 çıktı bugün reglime 5 gün geçti tekrar test yaptım çizgiler çok belirgindi kadın doğuma daha gitmedimGeçen ay 3 Temmuz da adet oldum 8 inde bitti dün akşam test yaptım bu ay 31 Temmuz adet olmam lazımdı 5 Ağustos bitmesi lazım dı adet olmadım 3 gün öncede iki damla kan vardı iç çamaşırımda gebe olma ihtimalim var mı![]()
İnşallah seninde vardır mutlaka git bende gidecemBende 31 temmuzda regl olmam lazımdı şüphelendim regl günüm gelmeden erken test yaptım çok silik çıktı gittim kan verdim beta 46 çıktı iki gün sonra bidaha verdim 150 çıktı bugün reglime 5 gün geçti tekrar test yaptım çizgiler çok belirgindi kadın doğuma daha gitmedim
Teşekkür ederimmGözün aydın canım sen yarın ver mutlaka baya belli çıkar kanda![]()
inşallah, gelişmelerden haber edersiniz aynı zaman muhtemelen bizimkiİnşallah seninde vardır mutlaka git bende gidecem![]()
Ederimm siz de haber verin mutlaka sıra aldım sabah gidicem bakalıminşallah, gelişmelerden haber edersiniz aynı zaman muhtemelen bizimki![]()
İhtimal var gibi sizde bir gidin kan verin hayırlısı neyse o olsunBende de var mi kizlar