Acil bakarmısınız 🥹

cicekim1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
28
9
1
29
Geçen ay 3 Temmuz da adet oldum 8 inde bitti dün akşam test yaptım bu ay 31 Temmuz adet olmam lazımdı 5 Ağustos bitmesi lazım dı adet olmadım 3 gün öncede iki damla kan vardı iç çamaşırımda gebe olma ihtimalim var mı 🥲

Eklentiler

• 85EA140E-91CA-4B63-8158-91CF6E345578.webp
    85EA140E-91CA-4B63-8158-91CF6E345578.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 46
Geçen ay 3 Temmuz da adet oldum 8 inde bitti dün akşam test yaptım bu ay 31 Temmuz adet olmam lazımdı 5 Ağustos bitmesi lazım dı adet olmadım 3 gün öncede iki damla kan vardı iç çamaşırımda gebe olma ihtimalim var mı 🥲
Hayırlı olsun gayet belli çizgisi gözünüz aydin

Ayyy inşallah ilk bebeğim olucak inşallah kan testi vericem 6 gün gecikme var yarın gidip vereyim mi diyorum yoksa cuma ya kadar beklesem mi kafam karıştı çizgiler bazen yalan oluyor deniliyor 🥹

Bende 31 temmuzda regl olmam lazımdı şüphelendim regl günüm gelmeden erken test yaptım çok silik çıktı gittim kan verdim beta 46 çıktı iki gün sonra bidaha verdim 150 çıktı bugün reglime 5 gün geçti tekrar test yaptım çizgiler çok belirgindi kadın doğuma daha gitmedim

Bende 31 temmuzda regl olmam lazımdı şüphelendim regl günüm gelmeden erken test yaptım çok silik çıktı gittim kan verdim beta 46 çıktı iki gün sonra bidaha verdim 150 çıktı bugün reglime 5 gün geçti tekrar test yaptım çizgiler çok belirgindi kadın doğuma daha gitmedim
İnşallah seninde vardır mutlaka git bende gidecem 🥹

Back
X