- 4 Mayıs 2023
- 83
- 7
- 16
- 31
- Konu Sahibi bir umut belki
Kizlar 4 gündür ovulasyonum kirmizi gösteriyor sizce hamilelik olabirmi yumurtlamam oldu catlamamda ama ovulasyon böyle gösteriyor 4 gündür normalmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gebelik testi yapmadan önce ilk bunda denemiştim koyu çıkmıştı hatta bundan daha az koyuydu. Sonra hemen gebelik testi yaptım çıktıKizlar 4 gündür ovulasyonum kirmizi gösteriyor sizce hamilelik olabirmi yumurtlamam oldu catlamamda ama ovulasyon böyle gösteriyor 4 gündür normalmi
Gerçek mi peki belirtiniz varmiydiiBen gebelik testi yapmadan önce ilk bunda denemiştim koyu çıkmıştı hatta bundan daha az koyuydu. Sonra hemen gebelik testi yaptım çıktı![]()
Pas kahverengi gibi lekelenmem olmuştu bi iki gün öncesi. Bi de normal adet ağrıları galiba canım.Gerçek mi peki belirtiniz varmiydii
Erken gebelik testi aldim ama yapican inşallah eve gidincede bendede adet sancisi vara ama karnım çekiliyor alltann ama belki sancım çok var sol tarafımda sürekli ağrı grap zonklama oluyor bıçak sancisi gibi ama korkuyorum adet olmandan asilama yapmıştım ilk asilamam 14 günü bugün inşallah tutmustur test yaptim iki kere silikon çıkmıştı hamilelik şimdide erken hamilelik testiyle deniyim diyorum ovulasyonda kirmizi olunca kafam karıştı doktorum 2 hafta adet gormeseen gel test yapalim demisti bu günde iki haftam oluyorPas kahverengi gibi lekelenmem olmuştu bi iki gün öncesi. Bi de normal adet ağrıları galiba canım.
Canim bakar misin az önce yaptim gebelik testi erken bu şekil inanamıyorum varmı simdi bilemedim ilk defa gördüm ben iki cizgiPas kahverengi gibi lekelenmem olmuştu bi iki gün öncesi. Bi de normal adet ağrıları galiba canım.
Bu sekil
Ayy var canım ya maşallah baya belli deBu sekil
Saniyede çıkar gibi oldu 5 dakika icinde koyulasti zatenbu çizgi hemen belirdiyse hamilesiniz