- 15 Mart 2018
- 922
- 135
- 103
- 51
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim canım şükür bir sorun yaşamadım zaten az hasta alıyorlarMERHALAR. Doktor hatası yüzünden porselen dişlerim sallanıyor. Defalarca gıttım ilgilenmedi. Dünde alt çenemdeki porselenin yarısı kırıldı. Özel kliniğe gideceğim ama korona zamanı çok korkuyorum. Giden varmı aranızda aletler sterilmidir? Yardımcı olursanız sevinirim
kGittim canım şükür bir sorun yaşamadım zaten az hasta alıyorlar
Hayır canım benim diş eti tedavim vardık
Cvp için tşk ederim kanalmı yaptırdınız
Özelemi gittiniz. İnsan korkuyorHayır canım benim diş eti tedavim vardı
Evet doktorumun muayenehanesine gittim ama doktoruma da çok güveniyordum titiz olduğunu biliyorumÖzelemi gittiniz. İnsan korkuyor
Bende sivas ta yaşıyorum tanıdıklar tavsiye ettiler doktoru. Temiz yer dediler artık şansımıza rabbim korktuğumuza uğratmasınEvet doktorumun muayenehanesine gittim ama doktoruma da çok güveniyordum titiz olduğunu biliyorum
Benim kendi yakın arkadaşım özelde diş yaptırırken virüse yakalandı. Benim porselenlerim 5 aydır sallanıyor. Hatta çıktı yerinden ben sıkıştırıp idare ediyorum.MERHALAR. Doktor hatası yüzünden porselen dişlerim sallanıyor. Defalarca gıttım ilgilenmedi. Dünde alt çenemdeki porselenin yarısı kırıldı. Özel kliniğe gideceğim ama korona zamanı çok korkuyorum. Giden varmı aranızda aletler sterilmidir? Yardımcı olursanız sevinirim
Ooo çok kötü. Peki özeldemi yakalandı virüseBenim kendi yakın arkadaşım özelde diş yaptırırken virüse yakalandı. Benim porselenlerim 5 aydır sallanıyor. Hatta çıktı yerinden ben sıkıştırıp idare ediyorum.