Doğuma Hazırlık Acil bakarmisiniz lütfen.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Alleyna97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
276
114
23
27
Suan 23 haftalik hamileyim kızlar doğumum tahminen hangi aya geliyor. Hesaplayamadım bir türlü :(.?

Suan 23 haftalik hamileyim kızlar doğumum tahminen hangi aya geliyor. Hesaplayamadım bir türlü :KK43:.?
Hicbirsey yapamiyorsan 23 haftadan ileriye tek tek haftalari say 38 40 arasi dogum yapacagin tarih.

Son adet tarihini yazarak internettende hesaplayabilirsin.

Doktorunada sorabilirsin.

Durumun aciliyeti ne tam olarak ? Biri buraya acil yazınca doğuruyor sanıyorum ya.. Doktorun kaç haftalık olduğunu söylüyorda tahmini doğum tarihini mi soyleyemiyor gebelik herkeste farklı ama en bilinen tanımla 40 haftalık bi süreç sen kacinda dogurursun bilmem ben 34 um dogurmadim daha sıkıntı yok..

Ne yazikki sevgili doktorum bilgi vermiyor istedigim gibi :(((

Hicbirsey yapamiyorsan 23 haftadan ileriye tek tek haftalari say 38 40 arasi dogum yapacagin tarih.

Son adet tarihini yazarak internettende hesaplayabilirsin.

Doktorunada sorabilirsin.
Tamam tesekkur ederim. Doktorum cok ilgisiz hep ona gittigim icin degistirmekte istemedim :) tesekkur ederim

Tamam tesekkur ederim. Doktorum cok ilgisiz hep ona gittigim icin degistirmekte istemedim :) tesekkur ederim
Rica ederim ama doktorunu degistir yeni doktora test tahlil gosterdigin zaman surecini anlar.Doktorun senin korkularina sorularina cevap verebilmeli ki bu sorulmadan soylenmeli.

Back
X